Yusuf Demir için anayasanın 10. maddesini devreye girebilir!

SPOR 03.10.2022 - 15:38, Güncelleme: 03.10.2022 - 15:38
 

Yusuf Demir için anayasanın 10. maddesini devreye girebilir!

Galatasaray'da Yusuf Demir, yine gündeme geldi.

 Sarı-kırmızılıların Türk statüsünde oynaması gerektiğini savundukları oyuncuları için, şimdi de anayasanın 10. maddesini devreye sokabilir. Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Yusuf Demir hakkında yeni bir açıklama yaptı.  Genç oyuncunun Türk statüsünde oynaması gerektiğini savunan Timur, bu durumun anayasanın 10. maddesine aykırı olduğunu vurguladı. İtalya örneği de veren Timur, "İtalyan pasaportuna sahip olan oyuncular aynı zamanda başka ülke vatandaşı ama İtalya'ya gidince İtalyan olarak oynuyor." dedi.  
Galatasaray'da Yusuf Demir, yine gündeme geldi.

 Sarı-kırmızılıların Türk statüsünde oynaması gerektiğini savundukları oyuncuları için, şimdi de anayasanın 10. maddesini devreye sokabilir.

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Yusuf Demir hakkında yeni bir açıklama yaptı. 

Genç oyuncunun Türk statüsünde oynaması gerektiğini savunan Timur, bu durumun anayasanın 10. maddesine aykırı olduğunu vurguladı.

İtalya örneği de veren Timur, "İtalyan pasaportuna sahip olan oyuncular aynı zamanda başka ülke vatandaşı ama İtalya'ya gidince İtalyan olarak oynuyor." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.