Yurt Time Spor Projesi nedir? Nasıl başvuru yapılıyor?

AKTÜEL 28.10.2022 - 01:33, Güncelleme: 28.10.2022 - 01:33
 

Yurt Time Spor Projesi nedir? Nasıl başvuru yapılıyor?

Yurt Time Spor Projesi nedir? Nasıl başvuru yapılıyor? İşte detaylar…

Yurt Time Spor Projesi nedir? Nasıl başvuru yapılıyor? İşte detaylar… Yurt Time Spor Projesi ile KYK yurtlarında kalan öğrencilerin spor faaliyetlerinde görevli olarak yer alması planlanıyor. Proje ile gençler hem spor hayatının içinde olurken hem de üstlendikleri görev ile para kazanarak bütçelerine katkı sağlayacaklar. Yurt Time Spor Projesi'ne seçilen öğrenciler günlük iki saat, haftalık da sekiz saati aşmayacak şekilde kendi yurtlarında görevlendirilerek ek gelir elde edecek. Yurt Time Spor Projesi başvuruları e-Devlet kapısı üzerinden kolayca yapılabiliyor. Fısıltı haber – aktüel   
Yurt Time Spor Projesi nedir? Nasıl başvuru yapılıyor? İşte detaylar…

Yurt Time Spor Projesi nedir? Nasıl başvuru yapılıyor? İşte detaylar…

Yurt Time Spor Projesi ile KYK yurtlarında kalan öğrencilerin spor faaliyetlerinde görevli olarak yer alması planlanıyor.

Proje ile gençler hem spor hayatının içinde olurken hem de üstlendikleri görev ile para kazanarak bütçelerine katkı sağlayacaklar.

Yurt Time Spor Projesi'ne seçilen öğrenciler günlük iki saat, haftalık da sekiz saati aşmayacak şekilde kendi yurtlarında görevlendirilerek ek gelir elde edecek.

Yurt Time Spor Projesi başvuruları e-Devlet kapısı üzerinden kolayca yapılabiliyor.

Fısıltı haber – aktüel 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.