Yine olmadı!

SPOR 02.10.2021 - 19:17, Güncelleme: 02.10.2021 - 19:17
 

Yine olmadı!

Bu Sezon 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 5.Haftanın maçında Sarıyer ile karşı karşıya geldi.

Sarıyer Kahramanmaraşspor maçını Rize B Klasman Orta hakemi Yücel Büyük yönetti. Karşılaşmada Çorum Bölgesinden Yücel Büyük'ün yardımcılıklarını Rize Bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi, Akın Karabacak  ve Bayburt Bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi, Volkan Kaan Topal yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Trabzon Bölgesinden C Klasman Orta hakemi Murat Kasap oldu. Karşılaşma Sarıyerspor'un vuruşu ile başladı. Emre Bayram, Kahramanmaraşspor'u 1-0 öne geçiren golü 21.dakikada attı. Kahramanmaraşspor'da 25.dakikada sakatlık geçiren Yakup Ramazan Zorlu yerini  Mustafa Sol'a bıraktı. Maçta rakibinden üstün oynayan Kahramanmaraşspor, ilk yarıyı Sarıyer karşısında 1-0 önde kapattı. Sarıyer, Kahramanmaraşspor maçında ikinci yarı temsilcimizin vuruşu ile başladı.     İkinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlayan Sarıyer, 49.dakikada Mertcan Açıkgöz ile skoru 1-1 yaptı. 61.dakikada oyuna ikinci yarıda giren Koray Kılınç, ev sahibi takım  2-1 öne geçiren golü attı. 90.dakikada  Sarıyer, Altuğ Taş ile skoru 3-1 yaptı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Kırmızı-Beyazlılar ikinci yarı yediği gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.  
Bu Sezon 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 5.Haftanın maçında Sarıyer ile karşı karşıya geldi.

Sarıyer Kahramanmaraşspor maçını Rize B Klasman Orta hakemi Yücel Büyük yönetti. Karşılaşmada Çorum Bölgesinden Yücel Büyük'ün yardımcılıklarını Rize Bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi, Akın Karabacak  ve Bayburt Bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi, Volkan Kaan Topal yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Trabzon Bölgesinden C Klasman Orta hakemi Murat Kasap oldu.


Karşılaşma Sarıyerspor'un vuruşu ile başladı. Emre Bayram, Kahramanmaraşspor'u 1-0 öne geçiren golü 21.dakikada attı. Kahramanmaraşspor'da 25.dakikada sakatlık geçiren Yakup Ramazan Zorlu yerini  Mustafa Sol'a bıraktı. Maçta rakibinden üstün oynayan Kahramanmaraşspor, ilk yarıyı Sarıyer karşısında 1-0 önde kapattı. Sarıyer, Kahramanmaraşspor maçında ikinci yarı temsilcimizin vuruşu ile başladı.

 

  İkinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlayan Sarıyer, 49.dakikada Mertcan Açıkgöz ile skoru 1-1 yaptı. 61.dakikada oyuna ikinci yarıda giren Koray Kılınç, ev sahibi takım  2-1 öne geçiren golü attı. 90.dakikada  Sarıyer, Altuğ Taş ile skoru 3-1 yaptı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Kırmızı-Beyazlılar ikinci yarı yediği gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.