Yılın en başarılı girişimci iş adamı ödülü Kahramanmaraş’a geldi!

EKONOMİ 15.07.2021 - 15:51, Güncelleme: 15.07.2021 - 15:54
 

Yılın en başarılı girişimci iş adamı ödülü Kahramanmaraş’a geldi!

Elit Medya tarafından düzenlenen “Yılın Marka Ödülleri 2021” ödül gecesi Fuat Paşa Yalısı’nda seçkin bir davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Gecede Yılın En Başarılı Girişimci İş Adamı Ödülünü Kahramanmaraş TÜMKİAD İl Başkanı ve Plusel HVAC Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Eliaçık aldı.   Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören ödül gecesi bu yılda 13 Temmuz’da İstanbul’un incisi Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlendi. Ödül gecesinde birçok ünlü sanatçının yanında bir çok ünlü iş insanı da ödül aldı.   Ünlü manken Tuğba Özay ve ünlü oyuncu Murat Parasayar’ın sunumunu yaptığı gece de birçok farklı sektörde ve farklı alanda yılın başarı ödülleri verildi.   Firmasıyla ve STK başkanlığı ile yakaladığı başarı grafiğini ülke genelinde devam ettirerek, Kahramanmaraş’a da değer kazandıran ve kenti gururlandıran Muhammet Eliaçık, gerçekleşen ödül gecesi programı ile ödülünü alarak Kahramanmaraş’ı gururlandırdı.   Yılın Başarılı Girişimci ödülünü alan  Eliaçık  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi , “Öncelikle bu ödülü şirketimizin, markamızın üncüsü olduğum için alıyorum. Arka taraf da bir de uncuları var. Yani emektarları var. Hizmet eden çok kıymetli çalışanlarımız var. En önemlisi de beni sektörümüzde 28 yaşında 20 yıllık sektör tecrübesine ulaştıran babamın adına ve her zaman yanımda duran kardeşimin adına alıyorum. Buradan da Kahramanmaraş’a sevgilerimi göndermek istiyorum; Kahramanmaraş yüreğimizde bir muhabbet, alnımızda bir onur ve yüreğimizde bir idealdir.”    
Elit Medya tarafından düzenlenen “Yılın Marka Ödülleri 2021” ödül gecesi Fuat Paşa Yalısı’nda seçkin bir davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Gecede Yılın En Başarılı Girişimci İş Adamı Ödülünü Kahramanmaraş TÜMKİAD İl Başkanı ve Plusel HVAC Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Eliaçık aldı.

 

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören ödül gecesi bu yılda 13 Temmuz’da İstanbul’un incisi Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlendi. Ödül gecesinde birçok ünlü sanatçının yanında bir çok ünlü iş insanı da ödül aldı.

 

Ünlü manken Tuğba Özay ve ünlü oyuncu Murat Parasayar’ın sunumunu yaptığı gece de birçok farklı sektörde ve farklı alanda yılın başarı ödülleri verildi.

 

Firmasıyla ve STK başkanlığı ile yakaladığı başarı grafiğini ülke genelinde devam ettirerek, Kahramanmaraş’a da değer kazandıran ve kenti gururlandıran Muhammet Eliaçık, gerçekleşen ödül gecesi programı ile ödülünü alarak Kahramanmaraş’ı gururlandırdı.

 

Yılın Başarılı Girişimci ödülünü alan  Eliaçık  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi , “Öncelikle bu ödülü şirketimizin, markamızın üncüsü olduğum için alıyorum. Arka taraf da bir de uncuları var. Yani emektarları var. Hizmet eden çok kıymetli çalışanlarımız var. En önemlisi de beni sektörümüzde 28 yaşında 20 yıllık sektör tecrübesine ulaştıran babamın adına ve her zaman yanımda duran kardeşimin adına alıyorum. Buradan da Kahramanmaraş’a sevgilerimi göndermek istiyorum; Kahramanmaraş yüreğimizde bir muhabbet, alnımızda bir onur ve yüreğimizde bir idealdir.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.