Yıldızevler Bölgesinde Asfalt Çalışmaları Sürüyor!

YEREL HABERLER 27.09.2023 - 20:02, Güncelleme: 27.09.2023 - 20:02
 

Yıldızevler Bölgesinde Asfalt Çalışmaları Sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yıldızevler Konutları’nda başlattığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yıldızevler Konutları’nda başlattığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yıldızevler’de ana ve ara yollar sıcak asfaltla buluşturulurken bölgede ulaşım konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarılıyor. 2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent Mahallesi’nde bulunan Yıldızevler Konutları’nda etaplar halinde başlattığı asfalt çalışmalarına da devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalarla Yıldızevler’de ana ve ara yollar sıcak asfaltla buluşturulurken bölgede ulaşım konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarılıyor. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten ve Yıldızevler’in ulaşımının iyileştirildiğini vurgulayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yıldızevler Konutları’nda başlattığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yıldızevler Konutları’nda başlattığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yıldızevler’de ana ve ara yollar sıcak asfaltla buluşturulurken bölgede ulaşım konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarılıyor.

2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent Mahallesi’nde bulunan Yıldızevler Konutları’nda etaplar halinde başlattığı asfalt çalışmalarına da devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalarla Yıldızevler’de ana ve ara yollar sıcak asfaltla buluşturulurken bölgede ulaşım konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarılıyor. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten ve Yıldızevler’in ulaşımının iyileştirildiğini vurgulayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.