Yıldız oyuncu Beşiktaş'a veda etti!

SPOR 17.07.2023 - 21:46, Güncelleme: 17.07.2023 - 21:50
 

Yıldız oyuncu Beşiktaş'a veda etti!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Nathan Redmond, siyah-beyazlı takıma veda etti. işte detaylar...

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Nathan Redmond,  siyah-beyazlı takıma veda etti. işte detaylar... Geçtiğimiz sezon özellikle son haftalardaki başarılı performansıyla adından söz ettiren ve taraftarın sevgilisi haline gelen Nathan Redmond, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı. Sezon başında takıma adapte olamayan fakat daha sonra Şenol Güneş'in gelmesiyle performansının üstüne koyan 29 yaşındaki başarılı futbolcu, siyah-beyazlı formayla 28 mücadelede 6 gol atarken 6 da asist kaydetti. Beşiktaş'ın başarılı oyuncularından Nathan Redmond, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla siyah-beyazlı takıma veda etti.  
Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Nathan Redmond, siyah-beyazlı takıma veda etti. işte detaylar...

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Nathan Redmond,  siyah-beyazlı takıma veda etti. işte detaylar...

Geçtiğimiz sezon özellikle son haftalardaki başarılı performansıyla adından söz ettiren ve taraftarın sevgilisi haline gelen Nathan Redmond, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı.

Sezon başında takıma adapte olamayan fakat daha sonra Şenol Güneş'in gelmesiyle performansının üstüne koyan 29 yaşındaki başarılı futbolcu, siyah-beyazlı formayla 28 mücadelede 6 gol atarken 6 da asist kaydetti.

Beşiktaş'ın başarılı oyuncularından Nathan Redmond, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla siyah-beyazlı takıma veda etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.