Yıldız futbolcu kulüp arıyor!

SPOR 11.10.2023 - 21:50, Güncelleme: 11.10.2023 - 21:50
 

Yıldız futbolcu kulüp arıyor!

Galatasaray Yönetimi, devre arasında yeni teklifler gelmesi durumunda Sergio'nun gitmesine izin verecek.

Galatasaray, Sergio Oliveira ile yollarını ayırma kararı aldı. Teknik Direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ilk isim olan Oliveira'nın, geçen sezonun son dönemindeki düşüşü bu sezon daha da sert şekilde devam etmişti. Bu nedenle ayrılık kararı alındı. Galatasaray Yönetimi, devre arasında yeni teklifler gelmesi durumunda Sergio'nun gitmesine izin verecek. Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği yıldız futbolcu Sergio Oliveira ile yollarını ayırma kararı aldı. Transfer çalışmalarına ve kadro yapılanmasına devam eden Galatasaray'da Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ilk isim Sergio Oliveira oldu.  
Galatasaray Yönetimi, devre arasında yeni teklifler gelmesi durumunda Sergio'nun gitmesine izin verecek.

Galatasaray, Sergio Oliveira ile yollarını ayırma kararı aldı. Teknik Direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ilk isim olan Oliveira'nın, geçen sezonun son dönemindeki düşüşü bu sezon daha da sert şekilde devam etmişti.

Bu nedenle ayrılık kararı alındı. Galatasaray Yönetimi, devre arasında yeni teklifler gelmesi durumunda Sergio'nun gitmesine izin verecek.

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği yıldız futbolcu Sergio Oliveira ile yollarını ayırma kararı aldı.

Transfer çalışmalarına ve kadro yapılanmasına devam eden Galatasaray'da Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ilk isim Sergio Oliveira oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.