Yerel seçim takvimi 1 Ocak’ta başlıyor!

POLİTİKA 30.09.2023 - 17:12, Güncelleme: 30.09.2023 - 17:12
 

Yerel seçim takvimi 1 Ocak’ta başlıyor!

YSK Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim takvimi, deprem bölgesindeki adres taşıma işlemleri ve elektronik oylama konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, seçim takviminin 1 Ocak 2024’te başlayacağını duyurdu. Yener, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara adres taşıma işlemlerinde kolaylık sağlanacağını ve elektronik oylama için pilot uygulama yapılmasının gündemde olduğunu söyledi. YSK Başkanı Yener, bir gazeteye verdiği röportajda, yerel seçimlerle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Seçim takviminin 1 Ocak’ta başlayacağını ifade eden Yener, “Seçim takvimi ile listeler ilan edildiği zaman yapılacak işlemleri genelgelerle kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.  
YSK Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim takvimi, deprem bölgesindeki adres taşıma işlemleri ve elektronik oylama konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, seçim takviminin 1 Ocak 2024’te başlayacağını duyurdu.

Yener, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara adres taşıma işlemlerinde kolaylık sağlanacağını ve elektronik oylama için pilot uygulama yapılmasının gündemde olduğunu söyledi.

YSK Başkanı Yener, bir gazeteye verdiği röportajda, yerel seçimlerle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Seçim takviminin 1 Ocak’ta başlayacağını ifade eden Yener, “Seçim takvimi ile listeler ilan edildiği zaman yapılacak işlemleri genelgelerle kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.