Yerel medya üvey evlat mı?

EKONOMİ 02.06.2021 - 11:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Yerel medya üvey evlat mı?

Kahramanmaraş Attarlar odası başkanı Cuma Güler, yerel medya’nın da devletin vermiş olduğu destek programına dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Güler, devletin esnaflara yönelik vermiş olduğu destek yelpazesinin genişletilmesi gerektiğini kaydetti.   “Basın bizim gözümüz kulağımız”   Yerel medya’nın da pandemi sürecinden ciddi oranda etkilendiğine dikkat çeken Cuma Güler şunları söyledi,”Bazı esnaflarımız devletimizin açıklamış olduğu destekten faydalanamadı. Örnek vermek istersek mesela genelde bayan üyelerimizin yapmış olduğu dikiş nakış işleri ile uğraşan esnaflarımız var. Basın mensuplarımız bundan faydalanamadı. Devletimizden bu destek yelpazesini genişletmesini istiyoruz. Bu esnaflarımızda pandemiden ciddi oranda etkilendi.”   “Sicil affı istiyoruz”   Esnaflara yönelik sicil affının yeniden getirilmesi gerektiğini kaydeden Güler, “Vakıftan belediyede kiracı olan üyelerimiz var. Onlar da bu kiralarının Mayıs ayında alınmamasını istiyorum. Esnaflarımız yapmış oldukları yapılandırmaların ödemelerini yapamadıkları için yapılandırmaları bozuldu. Bu yapılandırmanın tekrardan getirilmesini istiyoruz ve faizlerin silinmesini istiyoruz. Devletimizin vermiş olduğu nefes kredisinden maalesef esnaflarımız faydalanmıyor. Sicil affıyla beraber esnaflarımız bu kredilerden faydalanacaklardır. Esnaflarımızın işi açıldığında her şey çok daha iyi olacak. En kısa sürede sicil affının çıkarılmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızdan bu konuda desteklerini bekliyoruz.”dedi.  
Kahramanmaraş Attarlar odası başkanı Cuma Güler, yerel medya’nın da devletin vermiş olduğu destek programına dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Güler, devletin esnaflara yönelik vermiş olduğu destek yelpazesinin genişletilmesi gerektiğini kaydetti.

 

“Basın bizim gözümüz kulağımız”

 

Yerel medya’nın da pandemi sürecinden ciddi oranda etkilendiğine dikkat çeken Cuma Güler şunları söyledi,”Bazı esnaflarımız devletimizin açıklamış olduğu destekten faydalanamadı. Örnek vermek istersek mesela genelde bayan üyelerimizin yapmış olduğu dikiş nakış işleri ile uğraşan esnaflarımız var. Basın mensuplarımız bundan faydalanamadı. Devletimizden bu destek yelpazesini genişletmesini istiyoruz. Bu esnaflarımızda pandemiden ciddi oranda etkilendi.”

 

“Sicil affı istiyoruz”

 

Esnaflara yönelik sicil affının yeniden getirilmesi gerektiğini kaydeden Güler, “Vakıftan belediyede kiracı olan üyelerimiz var. Onlar da bu kiralarının Mayıs ayında alınmamasını istiyorum. Esnaflarımız yapmış oldukları yapılandırmaların ödemelerini yapamadıkları için yapılandırmaları bozuldu. Bu yapılandırmanın tekrardan getirilmesini istiyoruz ve faizlerin silinmesini istiyoruz. Devletimizin vermiş olduğu nefes kredisinden maalesef esnaflarımız faydalanmıyor. Sicil affıyla beraber esnaflarımız bu kredilerden faydalanacaklardır. Esnaflarımızın işi açıldığında her şey çok daha iyi olacak. En kısa sürede sicil affının çıkarılmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızdan bu konuda desteklerini bekliyoruz.”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.