Yer bilimci Görür, Kastamonu depremi hakkında konuştu!

GÜNDEM 02.04.2023 - 17:56, Güncelleme: 02.04.2023 - 17:56
 

Yer bilimci Görür, Kastamonu depremi hakkında konuştu!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kastamonu depremi hakkında konuştu. İşte detaylar…

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler tüm ülkeyi tedirgin etmiş durumda. Durum öyle ki deprem bölgesi dışındaki insanlar küçük orandaki depremlerden bile tedirgin oluyor. Son olarak Kastamonu Kızıleller/İhsangazi’de 4,2 oranında bir deprem meydana geldi. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kastamonu depremi hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Görür,“Arkadaşlar, Kastamonu Kızıleller/İhsangazi’de 4,2 deprem oldu. Deprem KAF zonunda, o yörelerde KAF büyük ölçüde kırılmış ve enerji boşaltmış olduğu için telaş yok, sevgiyle.”ifadelerine yer verdi.   
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kastamonu depremi hakkında konuştu. İşte detaylar…

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler tüm ülkeyi tedirgin etmiş durumda. Durum öyle ki deprem bölgesi dışındaki insanlar küçük orandaki depremlerden bile tedirgin oluyor.

Son olarak Kastamonu Kızıleller/İhsangazi’de 4,2 oranında bir deprem meydana geldi.

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kastamonu depremi hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Görür,“Arkadaşlar, Kastamonu Kızıleller/İhsangazi’de 4,2 deprem oldu. Deprem KAF zonunda, o yörelerde KAF büyük ölçüde kırılmış ve enerji boşaltmış olduğu için telaş yok, sevgiyle.”ifadelerine yer verdi. 

 

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.