Yer bilimci Ercan, depremin suçlusunu buldu!

GÜNDEM 07.03.2023 - 14:55, Güncelleme: 08.03.2023 - 14:33
 

Yer bilimci Ercan, depremin suçlusunu buldu!

Yer bilimci prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından depremlerin suçlularını bulduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Yer bilimci prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından depremlerin suçlularını bulduğunu duyurdu.  Ercan, “Depremin suçlusu,1947’den beri Türkiye’yi yöneten çıkar düzenidir.”dedi. İşte Ercan’ın o açıklaması, “Depremin suçlusu,1947’den beri Türkiye’yi yöneten “çıkar düzenidir”(oligarşidir). Bu düzen emeği,halkı sömürerek varsılı daha varsıl eder, yoksulu ezer.Her sarsıntı depremde dar gelirlilerin oturdukları kötü yerlerdeki kötü yapılar yıkar.Deprem, yoksulların sorunudur.”dedi.  
Yer bilimci prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından depremlerin suçlularını bulduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Yer bilimci prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından depremlerin suçlularını bulduğunu duyurdu. 

Ercan, “Depremin suçlusu,1947’den beri Türkiye’yi yöneten çıkar düzenidir.”dedi.
İşte Ercan’ın o açıklaması, “Depremin suçlusu,1947’den beri Türkiye’yi yöneten “çıkar düzenidir”(oligarşidir).

Bu düzen emeği,halkı sömürerek varsılı daha varsıl eder, yoksulu ezer.Her sarsıntı depremde dar gelirlilerin oturdukları kötü yerlerdeki kötü yapılar yıkar.Deprem, yoksulların sorunudur.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.