Yer bilimci Ahmet Ercan’dan deprem bölgeleriyle ilgili önemli açıklama

GÜNDEM 04.03.2023 - 11:13, Güncelleme: 07.03.2023 - 14:54
 

Yer bilimci Ahmet Ercan’dan deprem bölgeleriyle ilgili önemli açıklama

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkilen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkilen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu bölgelerde artçılar devam ederken Yer bilimci prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan önemli bir açıklama geldi.  “İşyerlerinizi, işinizi terk etmeyiniz” Sosyal medya hesabından uyarılarda bulunan Yer bilimci prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,“Deprem bakımından Türkiyemiz 6 Şubat 2023 K. Maraş depremi öncesine göre daha güvenlidir. Deprem bölgesinde bulunduğunuz kentleri, işyerlerinizi, işinizi terk etmeyiniz.”dedi.  
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkilen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkilen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu bölgelerde artçılar devam ederken Yer bilimci prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan önemli bir açıklama geldi. 

“İşyerlerinizi, işinizi terk etmeyiniz”

Sosyal medya hesabından uyarılarda bulunan Yer bilimci prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,“Deprem bakımından Türkiyemiz 6 Şubat 2023 K. Maraş depremi öncesine göre daha güvenlidir.

Deprem bölgesinde bulunduğunuz kentleri, işyerlerinizi, işinizi terk etmeyiniz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.