Yeniden Refah partisinin baraj sorunu var mı?

POLİTİKA 27.04.2023 - 14:48, Güncelleme: 30.04.2023 - 15:07
 

Yeniden Refah partisinin baraj sorunu var mı?

Yeniden Refah Partisinin baraj sorunu var mı, milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına açıkladı.

Yeniden Refah Partisinin baraj sorunu var mı, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına açıkladı. “Yeniden refah partisinin baraj sorunu yoktur” Milletvekili adayı Aydoğar,“Yeniden refah partisinin baraj sorunu yoktur. Çünkü bizler cumhur ittifakındayız. O yüzden Türkiye geneli bir baraj sorunumuz bulunmuyor. Eğer seçmenimiz bizi uygun görürlerse bizler meclise girip şehrimize en iyi şekilde hizmet etme gayreti çerisinde olacağız. Biz tüm kadrolarımızla ülkemize hizmet etme adına hazırız.”dedi. “Çalışmalarımızı sessiz yürütüyoruz” Depremden doalyı seçim çalışmalarını farklı bir şekilde yürüttüklerine dikkat çeken Aydoğar,“Seçim çalışmalarımızı farklı bir şekilde yürütüyoruz. İnsanlara birebir ulaşmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımız sessiz sedasız bir şekilde yapıyoruz.” Diye konuştu.  
Yeniden Refah Partisinin baraj sorunu var mı, milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına açıkladı.

Yeniden Refah Partisinin baraj sorunu var mı, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına açıkladı.

“Yeniden refah partisinin baraj sorunu yoktur”

Milletvekili adayı Aydoğar,“Yeniden refah partisinin baraj sorunu yoktur. Çünkü bizler cumhur ittifakındayız. O yüzden Türkiye geneli bir baraj sorunumuz bulunmuyor. Eğer seçmenimiz bizi uygun görürlerse bizler meclise girip şehrimize en iyi şekilde hizmet etme gayreti çerisinde olacağız. Biz tüm kadrolarımızla ülkemize hizmet etme adına hazırız.”dedi.

“Çalışmalarımızı sessiz yürütüyoruz”

Depremden doalyı seçim çalışmalarını farklı bir şekilde yürüttüklerine dikkat çeken Aydoğar,“Seçim çalışmalarımızı farklı bir şekilde yürütüyoruz. İnsanlara birebir ulaşmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımız sessiz sedasız bir şekilde yapıyoruz.” Diye konuştu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.