Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı belli oldu!

POLİTİKA 27.11.2023 - 20:48, Güncelleme: 27.11.2023 - 20:48
 

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı belli oldu!

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediyesi için adayı açıkladı. Peki, Başkan adayı kim oldu? işte detaylar...

Yeniden Refah Partisi  Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Divan toplantısında Türkoğlu Belediye Başkan adayı açıklandı. Aday Türkoğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca oldu.  Karaca sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, "Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı olarak öncelikle Yeniden Refah Partisi  teskilatina ve beni bu yolda yalnız bırakmayan gelen gelemeyen tüm halkıma şükranlarımı sunarım herkese teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.   
Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediyesi için adayı açıkladı. Peki, Başkan adayı kim oldu? işte detaylar...

Yeniden Refah Partisi  Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Divan toplantısında Türkoğlu Belediye Başkan adayı açıklandı. Aday Türkoğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca oldu. 

Karaca sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, "Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı olarak öncelikle Yeniden Refah Partisi  teskilatina ve beni bu yolda yalnız bırakmayan gelen gelemeyen tüm halkıma şükranlarımı sunarım herkese teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.