Yeni tatil trendi: Glamping!

Mekanlar 24.12.2020 - 20:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Yeni tatil trendi: Glamping!

Doğa ve lüksün harmanlandığı bir tatil trendi olan glamping, son zamanlarda çok sık tercih ediliyor. Pandemi süreciyle birlikte daha da çok tercih edilen glamping, kamp tatili yapmak isteyenler için harika bir tercih.

Sevdiklerinizle kalabalıklardan uzak, doğayla baş başa bir tatil yapmak istiyorsanız ilk tercihiniz glamping olabilir. Son dönemlerde popülerlik kazansa da çok eski yıllardan beri var olan bir şey aslında. Hükümdarların saray çadırı olarak kullandığı çadırlar, günümüzde pek çok değişik isimle adlandırılarak yeni tatil trendi olarak yer edindi. Kampı 5 yıldızlı otellerden daha konforlu kılan bu yeni tatil trendi, seyahat tutkunları tarafından da ilgi gördü.   İçerisinde tuvalet bulunanından tutun, gökyüzünü göreceğiniz gibi konumlandırılmış olana kadar pek çok çadır türünden, size en uygununu seçmek ise tamamen size kalmış. Kamp, konforun çok aranmadığı ve sevenleri için tamamen tutku haline gelen bir tatil tipidir. Çadırını sırtına takıp beğendiğin hemen her yerde konaklama şansını verdiği için özgür ruhlu kişiler için vazgeçilmez haline gelmiştir. Otellere göre çok daha ucuz olmasından dolayı da son dönemlerde çok sık tercih ediliyor.   Tabii tüm olay kamp çadırını taşımakla bitmiyor. Yiyecek, ocak, uyku tulumu gibi gerekli malzemeleri de konforu arttırmak için yanınızda taşımalısınız. Bunlar kamp tutkunları için tamamen keyif olsa da, çoğu kişi için zorlayıcı olabilir.
Doğa ve lüksün harmanlandığı bir tatil trendi olan glamping, son zamanlarda çok sık tercih ediliyor. Pandemi süreciyle birlikte daha da çok tercih edilen glamping, kamp tatili yapmak isteyenler için harika bir tercih.

Sevdiklerinizle kalabalıklardan uzak, doğayla baş başa bir tatil yapmak istiyorsanız ilk tercihiniz glamping olabilir. Son dönemlerde popülerlik kazansa da çok eski yıllardan beri var olan bir şey aslında. Hükümdarların saray çadırı olarak kullandığı çadırlar, günümüzde pek çok değişik isimle adlandırılarak yeni tatil trendi olarak yer edindi. Kampı 5 yıldızlı otellerden daha konforlu kılan bu yeni tatil trendi, seyahat tutkunları tarafından da ilgi gördü.

 

İçerisinde tuvalet bulunanından tutun, gökyüzünü göreceğiniz gibi konumlandırılmış olana kadar pek çok çadır türünden, size en uygununu seçmek ise tamamen size kalmış. Kamp, konforun çok aranmadığı ve sevenleri için tamamen tutku haline gelen bir tatil tipidir. Çadırını sırtına takıp beğendiğin hemen her yerde konaklama şansını verdiği için özgür ruhlu kişiler için vazgeçilmez haline gelmiştir. Otellere göre çok daha ucuz olmasından dolayı da son dönemlerde çok sık tercih ediliyor.

 

Tabii tüm olay kamp çadırını taşımakla bitmiyor. Yiyecek, ocak, uyku tulumu gibi gerekli malzemeleri de konforu arttırmak için yanınızda taşımalısınız. Bunlar kamp tutkunları için tamamen keyif olsa da, çoğu kişi için zorlayıcı olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.