Yedikuyular’a Otobüs Seferleri Başlıyor!

TURİZM 20.01.2021 - 20:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Yedikuyular’a Otobüs Seferleri Başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sezonun açılışı ile birlikte toplu taşıma araçlarının seferlere başlayacağı belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla birlikte kayak sporlarına hazır hale gelen Yedikuyular Kayak Merkezi’ne otobüs seferlerinin başlayacağını duyurdu. Pandemi dolayısıyla tüm tedbirlerin alındığı tesiste, kayak alanları, teleski ve telesiyejler hizmet vermeye başladı.    İlk Sefer Yarın Büyükşehir Belediyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarının 21 Ocak Perşembe (yarın) gününden itibaren Büyükşehir Belediye karşısı otobüs durağından hafta içi her gün 10:30’da hareket edeceği, kayak merkezinden geri dönüşün ise 15:00 olduğu belirtildi. 
Büyükşehir Belediyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sezonun açılışı ile birlikte toplu taşıma araçlarının seferlere başlayacağı belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla birlikte kayak sporlarına hazır hale gelen Yedikuyular Kayak Merkezi’ne otobüs seferlerinin başlayacağını duyurdu. Pandemi dolayısıyla tüm tedbirlerin alındığı tesiste, kayak alanları, teleski ve telesiyejler hizmet vermeye başladı. 

 

İlk Sefer Yarın


Büyükşehir Belediyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarının 21 Ocak Perşembe (yarın) gününden itibaren Büyükşehir Belediye karşısı otobüs durağından hafta içi her gün 10:30’da hareket edeceği, kayak merkezinden geri dönüşün ise 15:00 olduğu belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.