Yedikuyular hafta sonu için vazgeçilmez durak oldu!

Mekanlar 03.02.2020 - 17:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Yedikuyular hafta sonu için vazgeçilmez durak oldu!

Kahramanmaraş'ta yarıyıl tatilinin son gününü ve güneşli havayı fırsat bilenler Yedikuyular Kayak Merkezi'nde yoğunluk oluşturdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince kent merkezine 13 kilometre uzaklıktaki 2 bin 300 rakımlı Yedikuyular bölgesinde hizmete açılan ve 7 kilometrelik pisti bulunan kayak merkezine, yarıyıl tatilinin son gününü değerlendirmek isteyenler ilgi gösterdi. Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye ve Hatay gibi çevre illerden gelen vatandaşların bir kısmı mangal yakarken bir kısmı da yol üzerine kurulan tesislerde sıcak salep içerek vakit geçirdi.   
Kahramanmaraş'ta yarıyıl tatilinin son gününü ve güneşli havayı fırsat bilenler Yedikuyular Kayak Merkezi'nde yoğunluk oluşturdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince kent merkezine 13 kilometre uzaklıktaki 2 bin 300 rakımlı Yedikuyular bölgesinde hizmete açılan ve 7 kilometrelik pisti bulunan kayak merkezine, yarıyıl tatilinin son gününü değerlendirmek isteyenler ilgi gösterdi.


Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye ve Hatay gibi çevre illerden gelen vatandaşların bir kısmı mangal yakarken bir kısmı da yol üzerine kurulan tesislerde sıcak salep içerek vakit geçirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.