Yedek kalan Bafetimbi Gomis, takımdan ayrılıyor!

SPOR 15.11.2022 - 18:52, Güncelleme: 15.11.2022 - 18:52
 

Yedek kalan Bafetimbi Gomis, takımdan ayrılıyor!

Galatasaray'da tecrübeli oyuncu Bafetimbi Gomis, Ocak ayında takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Teknik patron Okan Buruk ise Fransız futbolcunun bu talebine karşı çıktığı ve ayrılma kararına sıcak bakmadığı öne sürüldü. Gomis’den beklenmedik karar çıktı. Yedek kalmaya teamül edemeyen oyuncu takımdan ayrılma kararı aldı. Okan Buruk'un Fransız futbolcunun bu talebine karşı çıktığı ve "Benimle şampiyonluk görmeden hiçbir yere gitmiyorsun" dediği iddia edildi.  
Galatasaray'da tecrübeli oyuncu Bafetimbi Gomis, Ocak ayında takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Teknik patron Okan Buruk ise Fransız futbolcunun bu talebine karşı çıktığı ve ayrılma kararına sıcak bakmadığı öne sürüldü.

Gomis’den beklenmedik karar çıktı. Yedek kalmaya teamül edemeyen oyuncu takımdan ayrılma kararı aldı.

Okan Buruk'un Fransız futbolcunun bu talebine karşı çıktığı ve "Benimle şampiyonluk görmeden hiçbir yere gitmiyorsun" dediği iddia edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.