Halime Demirciler
Köşe Yazarı
Halime Demirciler
 

Bağışıklığı güçlü tutmanın yolları!

Birçok viral enfeksiyona karşı bağışıklığımızı güçlü tutmak için gerekli gıda ve gıda takviyelerinden sizin için en değerlileri;   Probiyotik   C vitamini   Çinko   D vitamini   Selenyum   Zencefil   Zerdeçal (Kurkumin)   Kırmızı pancar   Kara mürver   Sarımsak   Pelargonium Sidoides Kökünün sıvı ekstresi   (Güney Afrika sardunyası)   Damlacık  yoluyla bulaşan yani öksürme-hapşuma sırasında ortaya saçılan, yüzeye düşüp bir süre etkisizleşen büyük partiküller ile bulaşıyor. Bu yüzden hijyen bu konuda çok önemli.
Ekleme Tarihi: 19 Mart 2020 - Perşembe

Bağışıklığı güçlü tutmanın yolları!

Birçok viral enfeksiyona karşı bağışıklığımızı güçlü tutmak için gerekli gıda ve gıda takviyelerinden sizin için en değerlileri;

 

Probiyotik

 

C vitamini

 

Çinko

 

D vitamini

 

Selenyum

 

Zencefil

 

Zerdeçal (Kurkumin)

 

Kırmızı pancar

 

Kara mürver

 

Sarımsak

 

Pelargonium Sidoides Kökünün sıvı ekstresi

 

(Güney Afrika sardunyası)

 

Damlacık  yoluyla bulaşan yani öksürme-hapşuma sırasında ortaya saçılan, yüzeye düşüp bir süre etkisizleşen büyük partiküller ile bulaşıyor. Bu yüzden hijyen bu konuda çok önemli.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.