Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Türkoğlu’nda Potansiyel Aday Adayları!

Bu yazımda vatandaşların bir türlü beklediği hizmeti alamayan ilçe olan Türkoğlu için Ak Parti’den potansiyel Belediye Başkan aday adaylarını kaleme almak istedim. O ya da bu ne yaptı, konusuna girmek istemiyorum. İlçe için beklenen hizmetlere ve aday adaylarına değinmek istiyorum. İlçemiz için beklenen hizmetleri sıralayacak olur isek: İnsan odaklı hizmet, ( kişisel odaklı değil, toplumsal odaklı) Bir tutam HUZUR, Bir tutam SAYGI, Bir tutam DEĞER, Bir tutam GÜVEN, Ve İnsanları ÖTEKİLEŞTİRİLMEYEN çalışmalar… Bir süredir kamuoyunda ismi geçen potansiyel Belediye Başkan aday adayları ise: OSMAN OKUMUŞ ( 2 Dönem Beyoğlu Belediye Başkanlığı görevini yürüttü ve mevcut Türkoğlu Belediye Başkanı) ÖZKAN MUSLU ( Ak Parti İl Yönetiminde, 2009 Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı) MUSTAFA TAŞHAN ( Türkoğlu’nda 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 27. Dönem Ak Parti milletvekili aday adayı ) ENVER ÇAKMAK ( İş Adamı) AHMET ASIM DEMİRDÖĞEN (27. Dönem Ak Parti milletvekili aday adayı) MEHMET ALİ ŞEN ( Ak Parti mevcut Türkoğlu ilçe başkanı) Tabi ki insanının memleketi Türkoğlu olduğu için aday adaylarına karşı biraz daha ilgili oluyor. Kim ne yapacak, kimin özgün ağırlı var, kim bütün dengeleri koruyup ilçe için adımlar atacak, gibi sorulara cevap arıyoruz. Yoksa bizim hiçbir adaydan şahsi bir çıkarımız yok. Önemli olanın Türkoğlu olduğunu biliyoruz. Şuan için bu 6 kişinin isimleri kulislerde dillendiriliyor. En nihayetinde Türkoğlu için en önemli kararı seçmen ve parti verecek. Hangi aday adayının ismi kamuoyunda daha önde çıkarsa onunla devam edilecektir.  Kamuoyunda ismi çıkmayanı ise parti dikkate almayacaktır, diye düşünüyorum. Ben bütün aday adaylarına başarılar diliyorum. Dileriz yeni dönemde insanı ötekileştirmeyen hizmet anlayışı olur ve beyaz ve siyah yakalı ayrımı ortadan kalkar, birlik ve beraberlik içerisine insan odaklı gelişen bir Türkoğlu olur. Ve son olarak bir Çin atasözünün de dediği gibi G. İnatlaşan donuna yaparmış. Yani burada kimseyle inatlaşmaya gerek olmadığını düşünüyorum…
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2018 - Perşembe

Türkoğlu’nda Potansiyel Aday Adayları!

Bu yazımda vatandaşların bir türlü beklediği hizmeti alamayan ilçe olan Türkoğlu için Ak Parti’den potansiyel Belediye Başkan aday adaylarını kaleme almak istedim. O ya da bu ne yaptı, konusuna girmek istemiyorum. İlçe için beklenen hizmetlere ve aday adaylarına değinmek istiyorum.

İlçemiz için beklenen hizmetleri sıralayacak olur isek:

  • İnsan odaklı hizmet, ( kişisel odaklı değil, toplumsal odaklı)
  • Bir tutam HUZUR,
  • Bir tutam SAYGI,
  • Bir tutam DEĞER,
  • Bir tutam GÜVEN,
  • Ve İnsanları ÖTEKİLEŞTİRİLMEYEN çalışmalar…

Bir süredir kamuoyunda ismi geçen potansiyel Belediye Başkan aday adayları ise:

  • OSMAN OKUMUŞ ( 2 Dönem Beyoğlu Belediye Başkanlığı görevini yürüttü ve mevcut Türkoğlu Belediye Başkanı)
  • ÖZKAN MUSLU ( Ak Parti İl Yönetiminde, 2009 Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı)
  • MUSTAFA TAŞHAN ( Türkoğlu’nda 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 27. Dönem Ak Parti milletvekili aday adayı )
  • ENVER ÇAKMAK ( İş Adamı)
  • AHMET ASIM DEMİRDÖĞEN (27. Dönem Ak Parti milletvekili aday adayı)
  • MEHMET ALİ ŞEN ( Ak Parti mevcut Türkoğlu ilçe başkanı)

Tabi ki insanının memleketi Türkoğlu olduğu için aday adaylarına karşı biraz daha ilgili oluyor. Kim ne yapacak, kimin özgün ağırlı var, kim bütün dengeleri koruyup ilçe için adımlar atacak, gibi sorulara cevap arıyoruz. Yoksa bizim hiçbir adaydan şahsi bir çıkarımız yok. Önemli olanın Türkoğlu olduğunu biliyoruz. Şuan için bu 6 kişinin isimleri kulislerde dillendiriliyor. En nihayetinde Türkoğlu için en önemli kararı seçmen ve parti verecek. Hangi aday adayının ismi kamuoyunda daha önde çıkarsa onunla devam edilecektir.  Kamuoyunda ismi çıkmayanı ise parti dikkate almayacaktır, diye düşünüyorum. Ben bütün aday adaylarına başarılar diliyorum. Dileriz yeni dönemde insanı ötekileştirmeyen hizmet anlayışı olur ve beyaz ve siyah yakalı ayrımı ortadan kalkar, birlik ve beraberlik içerisine insan odaklı gelişen bir Türkoğlu olur. Ve son olarak bir Çin atasözünün de dediği gibi G. İnatlaşan donuna yaparmış. Yani burada kimseyle inatlaşmaya gerek olmadığını düşünüyorum…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.