Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Dolardan Daha Hızlı Yükselen Siyasetçi!

Bazı kişiler vardır; söylem ve yaptıklarıyla zamanla saman alevi gibi sönüp gider. Bazıları için geçmişte sevilen sayılan biridir ama yeni bir görev verildiğinde eski hali mum ile aranan kişi olur. Telefonlara çıkmaz, kimseyi takmaz! Böyle olduğunda ise zamanla esamesi okunmaz hale gelir, çarşı pazar gezilerinde ise bu kez insanlar onu görmezden gelip yönünü değiştirir. Tabii ki etme bulma dünyası, ne ekersen onu biçersin. Ve bazı kişiler vardır; kaybettiğinde nasıl kazanırımın planını yapar. Düştüğünde kalkmasını bilir, ben yerine biz der. Partisiyle en ufak bir olumsuzlukta küskünlük yaşayıp başka limanlara sığınmaz. En önemlisi de kazanmanın büyük bir hazırlıktan geçtiğini bilir ve o günü sabırla bekler. Bir görev verildiğinde “alışkın olmayan kıçta don durmaz” mantığından öte ne yapsa yakışır, takdir toplar. Birilerinin 100 numaralı adam filminde olduğu gibi bozuk bir malı halka pazarlamak yerine, gerçeği halkın takdirine bırakır. Bazı kişiler buna Ali Ede, bazıları Ali Kardaşım, halk ise Atom Karınca diyor.CHP’den milletvekili Ali Öztunç, kendisini partili partisiz herkesin vekili olarak tanımlıyor. Gerçeği söylemek gerekirse; yaptıklarıyla ve söylemeleriyle kısa sürede vatandaşların beğeniyle takip ettiği siyasetçi oldu. Öztunç’un geçmişine kısaca bakacak olursak,Suriye ve Irak’ta savaş muhabirliği yaptı. Yılın gazetecisi ödülünü aldı.  2011 yılında CHP’nin TBMM Basın Danışmanlığı'nı yürüttü. RTÜK üyeliği yaptı. 1 Kasım 2015 yerel seçimlerinde milletvekili adayı oldu ama meclise giremedi. Sonrasında CHP Parti meclis üyeliğine seçildi. Milletvekili olmamasına rağmen rozetsiz vekil olarak çalıştı. Boyu kısa ama işlevi büyük 24 Haziran 2018 seçimlerimde meclise girdi ve partilipartisiz herkese “iyi ki vekil oldu” dedirtti. TBMM’deki konuşmaları sosyal medyalarda elden ele yayıldı, şehre her geldiğinde kahraman gibi karşılandı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ise vatandaşların yoğun bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkan adayı ol çağrısına karşılık vererek aday oldu. Şuanda seçim çalışmasını başarılı bir şekilde yürütüyor ve halkta bir karşılık buluyor. Seçim hakkında konuştuğumuz kişilerin yüzde 70’i Atom’u işaret ediyor. Esprili bir şekilde ise “boyu kısa ama işlevi büyük” diyor. Tabii ki 2 ay gibi bir süre var, partilerin burada söylemleri önemli. Ama şuan için bu yaptıklarıyla ciddi bir oy alacağa benziyor! Geçtiğimiz Ağustos ayında doların hızlı yükselişi gibi Atom Karınca’da da bir yükseliş olduğunu herkes görüyor. Bakalım bu yükselişe kimler ne kadar müdahale edebilecek? Yada müdahale edebilecek mi?  
Ekleme Tarihi: 02 Şubat 2019 - Cumartesi

Dolardan Daha Hızlı Yükselen Siyasetçi!

Bazı kişiler vardır; söylem ve yaptıklarıyla zamanla saman alevi gibi sönüp gider. Bazıları için geçmişte sevilen sayılan biridir ama yeni bir görev verildiğinde eski hali mum ile aranan kişi olur. Telefonlara çıkmaz, kimseyi takmaz! Böyle olduğunda ise zamanla esamesi okunmaz hale gelir, çarşı pazar gezilerinde ise bu kez insanlar onu görmezden gelip yönünü değiştirir. Tabii ki etme bulma dünyası, ne ekersen onu biçersin.

Ve bazı kişiler vardır; kaybettiğinde nasıl kazanırımın planını yapar. Düştüğünde kalkmasını bilir, ben yerine biz der. Partisiyle en ufak bir olumsuzlukta küskünlük yaşayıp başka limanlara sığınmaz. En önemlisi de kazanmanın büyük bir hazırlıktan geçtiğini bilir ve o günü sabırla bekler. Bir görev verildiğinde “alışkın olmayan kıçta don durmaz” mantığından öte ne yapsa yakışır, takdir toplar.

Birilerinin 100 numaralı adam filminde olduğu gibi bozuk bir malı halka pazarlamak yerine, gerçeği halkın takdirine bırakır. Bazı kişiler buna Ali Ede, bazıları Ali Kardaşım, halk ise Atom Karınca diyor.CHP’den milletvekili Ali Öztunç, kendisini partili partisiz herkesin vekili olarak tanımlıyor. Gerçeği söylemek gerekirse; yaptıklarıyla ve söylemeleriyle kısa sürede vatandaşların beğeniyle takip ettiği siyasetçi oldu. Öztunç’un geçmişine kısaca bakacak olursak,Suriye ve Irak’ta savaş muhabirliği yaptı. Yılın gazetecisi ödülünü aldı.  2011 yılında CHP’nin TBMM Basın Danışmanlığı'nı yürüttü. RTÜK üyeliği yaptı. 1 Kasım 2015 yerel seçimlerinde milletvekili adayı oldu ama meclise giremedi. Sonrasında CHP Parti meclis üyeliğine seçildi. Milletvekili olmamasına rağmen rozetsiz vekil olarak çalıştı.

Boyu kısa ama işlevi büyük

24 Haziran 2018 seçimlerimde meclise girdi ve partilipartisiz herkese “iyi ki vekil oldu” dedirtti. TBMM’deki konuşmaları sosyal medyalarda elden ele yayıldı, şehre her geldiğinde kahraman gibi karşılandı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ise vatandaşların yoğun bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkan adayı ol çağrısına karşılık vererek aday oldu. Şuanda seçim çalışmasını başarılı bir şekilde yürütüyor ve halkta bir karşılık buluyor. Seçim hakkında konuştuğumuz kişilerin yüzde 70’i Atom’u işaret ediyor. Esprili bir şekilde ise “boyu kısa ama işlevi büyük” diyor. Tabii ki 2 ay gibi bir süre var, partilerin burada söylemleri önemli. Ama şuan için bu yaptıklarıyla ciddi bir oy alacağa benziyor! Geçtiğimiz Ağustos ayında doların hızlı yükselişi gibi Atom Karınca’da da bir yükseliş olduğunu herkes görüyor. Bakalım bu yükselişe kimler ne kadar müdahale edebilecek? Yada müdahale edebilecek mi?


 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.