Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Sahi Has Parti Kadroları Ne Oldu?

Has Parti kadrolarından Kahramanmaraş’ta milletvekili adayı gösterilecek mi? Bilindiği üzere Has Parti Ak Parti’ye katılmıştı. Ve Kahramanmaraş’ta ise Ak Partiye önemli bir katılım sağlanmıştı. O günden bugüne baktığımızda şehrimizde bildiğim kadarıyla Ak Parti içinde Has Parti kadrolarında en etkin ve önemli görevi şuana kadar eski Has Parti il başkanı Atila Kelebek aldı. Kelebek şuan Ak Parti Kahramanmaraş İl Yerel Yönetimler Başkanlığını yürütüyor. Ve diğer yandan ise 2011 seçimlerinde Has Parti’den milletvekili adayı gösterilen ve şuanda Hak- İş’e bağlı Öz İplik İş Sendikası il başkanlığı görevini yürüten Bünyamin Yumrukaya bulunuyor. Has Parti kadrolarından Milletvekili adayı olan ve il, ilçe yönetiminde görev alan diğer kişilerin şuanda neler yaptığını ise merak ediyoruz… Kelebek Ve Yumrukaya Aday Olur Mu?  Bünyamin Yumrukaya, işçilerle ilgili nerede bir sorun var oraya koşuyor. Elinden geldiğince ve sendikanın vermiş olduğu her görevi başarıyla yerine getiriyor. Sürekli malum iş yerlerinden tehditler alsa da bu tehditlere boyun eğmiyor. Bilakis bu tehditler kendisine çalışma şevki kazandırdığını söylüyor. Sendika da bir takım işlerini siyasi gücünü kullanarak yapmıyor. Örnek sendikacılık yürütüyor. Kendisini bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz… Atila Kelebek ise mütevazı kişiliğiyle öne çıkıyor. Partisi için tam bir görev adamı. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı veya bazılarının yapmış olduğu gibi Ak Parti’yi rant kapısı olarak kullanmıyor. İhale peşinde koşmuyor. Hiçbir şahsi işini partiyi kullanarak yapmıyor. Kendisinin yapmış olduğu bu temiz siyaset için kutluyoruz… 24 Haziran seçimlerinde Bünyamin Yumrukaya ve Atila Kelebek’in milletvekili aday adayı veya aday gösterilmesini hiç kimsenin yadırgayacağını düşünmüyorum. Çünkü her iki kişi şu anki oldukları görevleri en iyi şekilde ifa ediyorlar… Bakalım önümüzdeki süreç bizlere neleri getirecek.  
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2018 - Perşembe

Sahi Has Parti Kadroları Ne Oldu?

Has Parti kadrolarından Kahramanmaraş’ta milletvekili adayı gösterilecek mi?

Bilindiği üzere Has Parti Ak Parti’ye katılmıştı. Ve Kahramanmaraş’ta ise Ak Partiye önemli bir katılım sağlanmıştı. O günden bugüne baktığımızda şehrimizde bildiğim kadarıyla Ak Parti içinde Has Parti kadrolarında en etkin ve önemli görevi şuana kadar eski Has Parti il başkanı Atila Kelebek aldı. Kelebek şuan Ak Parti Kahramanmaraş İl Yerel Yönetimler Başkanlığını yürütüyor. Ve diğer yandan ise 2011 seçimlerinde Has Parti’den milletvekili adayı gösterilen ve şuanda Hak- İş’e bağlı Öz İplik İş Sendikası il başkanlığı görevini yürüten Bünyamin Yumrukaya bulunuyor.

Has Parti kadrolarından Milletvekili adayı olan ve il, ilçe yönetiminde görev alan diğer kişilerin şuanda neler yaptığını ise merak ediyoruz…

Kelebek Ve Yumrukaya Aday Olur Mu? 

Bünyamin Yumrukaya, işçilerle ilgili nerede bir sorun var oraya koşuyor. Elinden geldiğince ve sendikanın vermiş olduğu her görevi başarıyla yerine getiriyor. Sürekli malum iş yerlerinden tehditler alsa da bu tehditlere boyun eğmiyor. Bilakis bu tehditler kendisine çalışma şevki kazandırdığını söylüyor. Sendika da bir takım işlerini siyasi gücünü kullanarak yapmıyor. Örnek sendikacılık yürütüyor. Kendisini bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz…

Atila Kelebek ise mütevazı kişiliğiyle öne çıkıyor. Partisi için tam bir görev adamı. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı veya bazılarının yapmış olduğu gibi Ak Parti’yi rant kapısı olarak kullanmıyor. İhale peşinde koşmuyor. Hiçbir şahsi işini partiyi kullanarak yapmıyor. Kendisinin yapmış olduğu bu temiz siyaset için kutluyoruz…

24 Haziran seçimlerinde Bünyamin Yumrukaya ve Atila Kelebek’in milletvekili aday adayı veya aday gösterilmesini hiç kimsenin yadırgayacağını düşünmüyorum. Çünkü her iki kişi şu anki oldukları görevleri en iyi şekilde ifa ediyorlar… Bakalım önümüzdeki süreç bizlere neleri getirecek.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.