Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Sürpriz Olacak Dedi Ve Gitti!

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde şehir kamuoyu, özelikle de MHP kanadı istifa depremi ile sarsıldı. Dulkadiroğlu’nun başarılı, çalışkan, gelecek vaat eden siyasetçisi İlçe Başkanı Mustafa Akpınar istifa etti. Bu istifayı 31 Mart yerel seçimleri öncesi hiç kimse tahmin etmiyordu. Bizler ilk duyduğumuzda şaşkınlık yaşadık, sonrasında aklımıza acaba Belediye Başkan adaylığı için mi istifa etti, sorusu geldi. Ama bu soru işareti Mustafa Bey ile konuşana dek sürdü. Kendisiyle konuştuğumda böyle bir şeyin olmadığını öğrendim. Gerekli açıklamaları sosyal medya hesabımdan yaptım, bunun dışında gelişen başka bir şey olmadı dedi. Peki, neydi o açıklama buraya hepsini yazmayacağım. Açıklamanın tamamını merak edenler sitemizdeki MHP’yi sarsan istifa başlıklı habere göz atabilirler. Akpınar, sosyal medya hesabına “Cumhur İttifakı kapsamında sosyal medya hesabımdan bir açıklamada bulundum. Yapmış olduğum açıklama yanlış anlaşılmıştır. Böyle bir süreçte bu şekilde bir yanlış anlaşılmaya meydan verdiğimden dolayı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve teşkilat Başkanımızla görüşerek 10 yıldan beri içinde bulunduğum 5 yıldır şerefle, onurla yürüttüğüm, her zaman onurla taşıyacağım, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevimden Genel Başkanımızın ve Teşkilat Başkanımızın bilgileri dâhilinde istifamı arz ettim.” Açıklamalarında bulunarak istifa etti. Kendisiyle daha öncesinde yapmış olduğum haberlerde, hem milletvekili seçimleri öncesi hem de yerel seçimler öncesinde hep sürpriz adayların çıkacağını söylüyordu. Ve söyledikleri de oluyordu, MHP’de sürpriz adaylar çıkıyordu. Giderken ise bizlere bir sürpriz yaşatarak gitti. Biz de kendisine bundan sonraki hayatında bol sürprizli günler diliyoruz. Peki, bu süreçten sonra MHP’de neler olacak? Öncesinde söylemlerinden dolayı MHP Genel Başkan yardımcısı Sefer Aycan görevinden alındı, sonrasında Akpınar istifa etti. Bu olaylar MHP’ye Maraş’ta puan kaybettirdi ve kaybettirmeye devam ediyor. Ben asıl sürprizin Ak Parti’de olacağını düşünüyorum. Yerel seçimler öncesi bu kanattan istifa sesleri duyabiliriz.
Ekleme Tarihi: 18 Aralık 2018 - Salı

Sürpriz Olacak Dedi Ve Gitti!

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde şehir kamuoyu, özelikle de MHP kanadı istifa depremi ile sarsıldı. Dulkadiroğlu’nun başarılı, çalışkan, gelecek vaat eden siyasetçisi İlçe Başkanı Mustafa Akpınar istifa etti. Bu istifayı 31 Mart yerel seçimleri öncesi hiç kimse tahmin etmiyordu. Bizler ilk duyduğumuzda şaşkınlık yaşadık, sonrasında aklımıza acaba Belediye Başkan adaylığı için mi istifa etti, sorusu geldi. Ama bu soru işareti Mustafa Bey ile konuşana dek sürdü. Kendisiyle konuştuğumda böyle bir şeyin olmadığını öğrendim.

Gerekli açıklamaları sosyal medya hesabımdan yaptım, bunun dışında gelişen başka bir şey olmadı dedi. Peki, neydi o açıklama buraya hepsini yazmayacağım. Açıklamanın tamamını merak edenler sitemizdeki MHP’yi sarsan istifa başlıklı habere göz atabilirler.

Akpınar, sosyal medya hesabına “Cumhur İttifakı kapsamında sosyal medya hesabımdan bir açıklamada bulundum. Yapmış olduğum açıklama yanlış anlaşılmıştır. Böyle bir süreçte bu şekilde bir yanlış anlaşılmaya meydan verdiğimden dolayı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve teşkilat Başkanımızla görüşerek 10 yıldan beri içinde bulunduğum 5 yıldır şerefle, onurla yürüttüğüm, her zaman onurla taşıyacağım, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevimden Genel Başkanımızın ve Teşkilat Başkanımızın bilgileri dâhilinde istifamı arz ettim.” Açıklamalarında bulunarak istifa etti.

Kendisiyle daha öncesinde yapmış olduğum haberlerde, hem milletvekili seçimleri öncesi hem de yerel seçimler öncesinde hep sürpriz adayların çıkacağını söylüyordu. Ve söyledikleri de oluyordu, MHP’de sürpriz adaylar çıkıyordu. Giderken ise bizlere bir sürpriz yaşatarak gitti. Biz de kendisine bundan sonraki hayatında bol sürprizli günler diliyoruz.

Peki, bu süreçten sonra MHP’de neler olacak? Öncesinde söylemlerinden dolayı MHP Genel Başkan yardımcısı Sefer Aycan görevinden alındı, sonrasında Akpınar istifa etti. Bu olaylar MHP’ye Maraş’ta puan kaybettirdi ve kaybettirmeye devam ediyor. Ben asıl sürprizin Ak Parti’de olacağını düşünüyorum. Yerel seçimler öncesi bu kanattan istifa sesleri duyabiliriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.