Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Vatandaşın Kasedini Geri Sarmayın!

Yerel seçimler öncesi şehrin nabzını tutma adına sık sık gerek siyasilerle gerek  bürokrat ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbetler ediyoruz.  İnsanlarımızda nedendir bilinmez bir bıkkınlık, umursamazlık var. Siyaset denildiğinde moralleri bozuluyor. Belki de seçimlere 4 ay gibi uzun bir süre olduğu için şimdiden kafa yormak istemiyorlar. Kendilerine göre haklı olabilirler, insan şehrindeki Büyükşehir yada İlçe Belediye Başkanı kim olacak merak etmez mi? Bu boş vermişlik siyasilerin aday adaylarına da yansımış durumda. Kimse aday gösterilmeden çalışmak istemiyor. Çünkü onlar için zaman, emek ve para önemli, onları kaybetmek olmaz! Bence bunlar sizlerinde düşüneceği gibi dava aşkında değil, makam mevki derdinde! Sosyal medyalarından seçim çalışmalarından uzak fotoğraflar paylaşmayı saha çalışması olarak görüyorlar. İşte gerçekten dava insanları olmadığı için o esnaf ve vatandaş bıkkın, umursamaz duruyor. Çünkü samimiyetsiz davranışlar, sahte sarılıp, gülüşmeler artık sarmıyor. İnsanların kalbine girmek gerekiyor. Yeni yüzler, yeni heyecanlar görmek isteyen vatandaşlarımız her seçim dönemi aynı kadrolu aday adaylarını karşısında görünce kasetleri artık geriye sarmaya başlıyor. Burada Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı olan Ayşegül Doğan’ı ayrı tutmak gerekiyor.  Gerçekten samimiyetle kendisini kutluyorum. Aday olmuşcasına ilçeyi karış karış geziyor. Hane hane dolaşıp yapacakları projeleri vatandaşlara anlatıyor. Onun derdi makam mevki değil o,ilçe için neler yapabilirimin gayreti içerisinde. Bunu göstermiş olduğu samimiyetinden anlayabiliyoruz. Daha şimdiden ilçeye ayrı bir heyecan getirmeyi başarmış. İlçedeki kadınların örnek alır hale geldiği Ayşegül Hanım’a başarılar diliyoruz. Hangi parti olursa olsun Şehir için bir şeyler yapma adına yola çıkan kişileri de sahalarda görmek istiyoruz. Zira seçim sosyal medyalardan değil, sokaklarda kazanılıyor.
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2018 - Perşembe

Vatandaşın Kasedini Geri Sarmayın!

Yerel seçimler öncesi şehrin nabzını tutma adına sık sık gerek siyasilerle gerek  bürokrat ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbetler ediyoruz.  İnsanlarımızda nedendir bilinmez bir bıkkınlık, umursamazlık var. Siyaset denildiğinde moralleri bozuluyor. Belki de seçimlere 4 ay gibi uzun bir süre olduğu için şimdiden kafa yormak istemiyorlar. Kendilerine göre haklı olabilirler, insan şehrindeki Büyükşehir yada İlçe Belediye Başkanı kim olacak merak etmez mi? Bu boş vermişlik siyasilerin aday adaylarına da yansımış durumda. Kimse aday gösterilmeden çalışmak istemiyor. Çünkü onlar için zaman, emek ve para önemli, onları kaybetmek olmaz! Bence bunlar sizlerinde düşüneceği gibi dava aşkında değil, makam mevki derdinde! Sosyal medyalarından seçim çalışmalarından uzak fotoğraflar paylaşmayı saha çalışması olarak görüyorlar. İşte gerçekten dava insanları olmadığı için o esnaf ve vatandaş bıkkın, umursamaz duruyor. Çünkü samimiyetsiz davranışlar, sahte sarılıp, gülüşmeler artık sarmıyor. İnsanların kalbine girmek gerekiyor. Yeni yüzler, yeni heyecanlar görmek isteyen vatandaşlarımız her seçim dönemi aynı kadrolu aday adaylarını karşısında görünce kasetleri artık geriye sarmaya başlıyor.

Burada Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı olan Ayşegül Doğan’ı ayrı tutmak gerekiyor.  Gerçekten samimiyetle kendisini kutluyorum. Aday olmuşcasına ilçeyi karış karış geziyor. Hane hane dolaşıp yapacakları projeleri vatandaşlara anlatıyor. Onun derdi makam mevki değil o,ilçe için neler yapabilirimin gayreti içerisinde. Bunu göstermiş olduğu samimiyetinden anlayabiliyoruz. Daha şimdiden ilçeye ayrı bir heyecan getirmeyi başarmış. İlçedeki kadınların örnek alır hale geldiği Ayşegül Hanım’a başarılar diliyoruz.

Hangi parti olursa olsun Şehir için bir şeyler yapma adına yola çıkan kişileri de sahalarda görmek istiyoruz. Zira seçim sosyal medyalardan değil, sokaklarda kazanılıyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.