Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Ak Parti’deki Tahtakuruları!

24 Haziran seçimlerinde şehrimizde Ak Parti’yi sırtından bıçaklamaya çalışan, seçim çalışmalarını pasifize etme adına yaygaralar koparan ve kendi desteklediği aday gösterilmediği için ya da kendisi aday gösterilmedi diye saha çalışmasını bırakan kişilere şahit olmuştuk. Seçim sonrası ise partideki oy kayıplarının nedenlerinin bazılarının aday ve parti içi kısır çekişme olduğunu dile getirmiştik. O günden bugüne baktığımızda maalesef ki pek de bir şeyin değiştiğini gözlemleyemiyoruz. Bazı parti yöneticisi pozisyonunda olan kişilerin sokaktaki bir Ak Partili kadar çalışmadığını görmek parti içine ne kadar yanlış kişilerin alındığının sadece bir örneğidir. Bu tür olayları hiçbir karşılık beklemeden Ak Parti’ye gönül veren kişiler gördüğünde heyecanları kayboluyor. Kırılan ve küstürülen seçmen ise sonrasında “Ben oyumu sizlere değil, Reis’e veriyorum.” diyor. Görmeye bile tahammül edemediği kişilerle muhatap olmanın üzüntüsünü yaşıyor ve her geçen gün partiden uzaklaşıyor. Şehrimizde Ak Parti teşkilatları içlerinde bazı tahtakurularını barındırıyor. Bu tahtakuruları ise taban ile tavanın kucaklaşmasına engel oluyor. Çıkarları doğrultusunda partiyi içten içe çürüterek kendisine üst kademelerde yer bulmaya çalışıyor. Bunu gerek ayak oyunlarıyla gerek ise partide zengin sevgili yaparak eşinin şirketine ihale aldırarak yapıyorlar. Dileriz ki halk ile parti arasına mesafe açtırmaya çalışan tahtakurularının biran önce başları ezilir ve partide o özlem duyulan eski samimi günlerine yeniden döner. Diğer taraftan ise son zamanlarda halk tarafından sürekli dillendirilmeye başlanan bir cümle var. O cümle ise, “Ak Parti artık zenginlerin partisi oldu.”Sahi gerçekten Ak Parti zenginlerin partisi mi oldu? Sanırım bu sorunun cevabını il, ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimlerine bakarak görebiliriz, diye düşünüyorum. Bir eleştiriyi de Belediye Başkan aday adayı olan bazı muhterem kişilere getirmek istiyorum. Daha aday bile olmadan çok yoğunum bahanesiyle vatandaşların telefonlarına bakmayan kişiler, yarın bir gün aday olup Başkan olduğunda bu yoğunluğu 10 katına çıkacak. Çok merak ediyoruz, peki, o zaman ne yapmayı düşünüyorlar?
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2018 - Perşembe

Ak Parti’deki Tahtakuruları!

24 Haziran seçimlerinde şehrimizde Ak Parti’yi sırtından bıçaklamaya çalışan, seçim çalışmalarını pasifize etme adına yaygaralar koparan ve kendi desteklediği aday gösterilmediği için ya da kendisi aday gösterilmedi diye saha çalışmasını bırakan kişilere şahit olmuştuk. Seçim sonrası ise partideki oy kayıplarının nedenlerinin bazılarının aday ve parti içi kısır çekişme olduğunu dile getirmiştik. O günden bugüne baktığımızda maalesef ki pek de bir şeyin değiştiğini gözlemleyemiyoruz. Bazı parti yöneticisi pozisyonunda olan kişilerin sokaktaki bir Ak Partili kadar çalışmadığını görmek parti içine ne kadar yanlış kişilerin alındığının sadece bir örneğidir.

Bu tür olayları hiçbir karşılık beklemeden Ak Parti’ye gönül veren kişiler gördüğünde heyecanları kayboluyor. Kırılan ve küstürülen seçmen ise sonrasında “Ben oyumu sizlere değil, Reis’e veriyorum.” diyor. Görmeye bile tahammül edemediği kişilerle muhatap olmanın üzüntüsünü yaşıyor ve her geçen gün partiden uzaklaşıyor.

Şehrimizde Ak Parti teşkilatları içlerinde bazı tahtakurularını barındırıyor. Bu tahtakuruları ise taban ile tavanın kucaklaşmasına engel oluyor. Çıkarları doğrultusunda partiyi içten içe çürüterek kendisine üst kademelerde yer bulmaya çalışıyor. Bunu gerek ayak oyunlarıyla gerek ise partide zengin sevgili yaparak eşinin şirketine ihale aldırarak yapıyorlar.

Dileriz ki halk ile parti arasına mesafe açtırmaya çalışan tahtakurularının biran önce başları ezilir ve partide o özlem duyulan eski samimi günlerine yeniden döner.

Diğer taraftan ise son zamanlarda halk tarafından sürekli dillendirilmeye başlanan bir cümle var. O cümle ise, “Ak Parti artık zenginlerin partisi oldu.”Sahi gerçekten Ak Parti zenginlerin partisi mi oldu? Sanırım bu sorunun cevabını il, ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimlerine bakarak görebiliriz, diye düşünüyorum.

Bir eleştiriyi de Belediye Başkan aday adayı olan bazı muhterem kişilere getirmek istiyorum. Daha aday bile olmadan çok yoğunum bahanesiyle vatandaşların telefonlarına bakmayan kişiler, yarın bir gün aday olup Başkan olduğunda bu yoğunluğu 10 katına çıkacak. Çok merak ediyoruz, peki, o zaman ne yapmayı düşünüyorlar?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.