Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

MHP’de Sürpriz Adaylar Çıkmaya Başladı!

Yerel seçim atmosferi yavaş yavaş ısınmaya başladı. Belediye başkanı olarak bulunduğu bölgeye hizmet etmek isteyen kişiler partilerinden adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Adaylığını açıklayanlar arasında ise bazı kişiler kamuoyunda sürpriz olarak karşılanıyor. Bu sürpriz adaylar en çok MHP’de olacağa benziyor. Büyükşehir Belediyesinde, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde Ak Parti, MHP, CHP ve İyi Parti’de aday kıtlığı yaşıyor. İş merkezde böyle iken Kuzey ilçelerinde ise aday bolluğu yaşanıyor. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde MHP, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ile yerel seçimler konusunda bir röportaj gerçekleştirmiştik. Başkan Akpınar bize yapmış olduğu açıklamada kamuoyunun takdir ettiği sürpriz adaylar çıkacağını ve bunlarla yola devam edeceklerini söylemişti. Bu konuda sürpriz aday olarak nitelendirdiğim ve daha öncede MHP il Başkanı olarak görev yapan Süleyman Öner’in partisinden Afşin için aday adaylığını açıklaması oldu. Duyduğumuz kadarıyla Süleyman Bey’in Afşin’de ağırlığı çok yüksek. Aday gösterilmesi halinde ciddi anlamda Başkanlık için en büyük aday olarak görünüyor. Ben bu sürpriz adayların merkez ilçelerde de devam edeceğini düşünüyorum. Ve asıl sürpriz de Türkoğlu’nda yaşanabilir. Çünkü Geçtiğimiz dönem Ak Parti’den aday olan mevcut Belediye Başkanı Osman Okumuş ’un yeni dönemde yeniden ilçeye partisinden aday gösterilmemesi halinde MHP’den aday olabileceği konuşuluyor. Bu gerçekten hepimiz için büyük sürpriz olur. Büyükşehir için ise bir önceki dönem MHP’nin adayı olan Tahir Akgemci’nin, MHP eski milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun, 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin 2. Sıra Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç’un ve yine 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan’ın ismi geçiyor.  Bu ismi geçen kişiler arasında ise en ciddi kişi Fatih Mehmet Ceyhan olarak görünüyor. 24 Haziran seçimlerine ayrı bir renk katan Ceyhan’ın yerel seçimlerde Büyükşehir adayı olması ayrı bir hava katacaktır. Çünkü bu ismi geçen kişiler arasında şehirde en çok tanınan, bilinen ve saygı duyulan kişilerin başında Ceyhan geliyor. İş adamı Ceyhan, aynı zamanda Kahramanmaraş Spor’unda yönetim kurulu başkanı olarak spora hizmet ediyor. Bir iddiaya göre ise Ceyhan’ın önümüzdeki hafta içinde aday adaylık başvurusunu yapacağı söyleniyor. Bu konuda yeşil ışık yakacak mı, bizlerde merakla bekliyoruz. Bakalım MHP’de kim sürpriz aday olarak gösterilip ön plana çıkma gayretini gösterebilecek.
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2018 - Perşembe

MHP’de Sürpriz Adaylar Çıkmaya Başladı!

Yerel seçim atmosferi yavaş yavaş ısınmaya başladı. Belediye başkanı olarak bulunduğu bölgeye hizmet etmek isteyen kişiler partilerinden adaylıklarını açıklamaya devam ediyor.

Adaylığını açıklayanlar arasında ise bazı kişiler kamuoyunda sürpriz olarak karşılanıyor. Bu sürpriz adaylar en çok MHP’de olacağa benziyor. Büyükşehir Belediyesinde, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde Ak Parti, MHP, CHP ve İyi Parti’de aday kıtlığı yaşıyor. İş merkezde böyle iken Kuzey ilçelerinde ise aday bolluğu yaşanıyor. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde MHP, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ile yerel seçimler konusunda bir röportaj gerçekleştirmiştik. Başkan Akpınar bize yapmış olduğu açıklamada kamuoyunun takdir ettiği sürpriz adaylar çıkacağını ve bunlarla yola devam edeceklerini söylemişti.

Bu konuda sürpriz aday olarak nitelendirdiğim ve daha öncede MHP il Başkanı olarak görev yapan Süleyman Öner’in partisinden Afşin için aday adaylığını açıklaması oldu. Duyduğumuz kadarıyla Süleyman Bey’in Afşin’de ağırlığı çok yüksek. Aday gösterilmesi halinde ciddi anlamda Başkanlık için en büyük aday olarak görünüyor. Ben bu sürpriz adayların merkez ilçelerde de devam edeceğini düşünüyorum. Ve asıl sürpriz de Türkoğlu’nda yaşanabilir. Çünkü Geçtiğimiz dönem Ak Parti’den aday olan mevcut Belediye Başkanı Osman Okumuş ’un yeni dönemde yeniden ilçeye partisinden aday gösterilmemesi halinde MHP’den aday olabileceği konuşuluyor. Bu gerçekten hepimiz için büyük sürpriz olur.

Büyükşehir için ise bir önceki dönem MHP’nin adayı olan Tahir Akgemci’nin, MHP eski milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun, 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin 2. Sıra Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç’un ve yine 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan’ın ismi geçiyor.  Bu ismi geçen kişiler arasında ise en ciddi kişi Fatih Mehmet Ceyhan olarak görünüyor. 24 Haziran seçimlerine ayrı bir renk katan Ceyhan’ın yerel seçimlerde Büyükşehir adayı olması ayrı bir hava katacaktır.

Çünkü bu ismi geçen kişiler arasında şehirde en çok tanınan, bilinen ve saygı duyulan kişilerin başında Ceyhan geliyor. İş adamı Ceyhan, aynı zamanda Kahramanmaraş Spor’unda yönetim kurulu başkanı olarak spora hizmet ediyor. Bir iddiaya göre ise Ceyhan’ın önümüzdeki hafta içinde aday adaylık başvurusunu yapacağı söyleniyor. Bu konuda yeşil ışık yakacak mı, bizlerde merakla bekliyoruz. Bakalım MHP’de kim sürpriz aday olarak gösterilip ön plana çıkma gayretini gösterebilecek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.