Faruk Koska
Köşe Yazarı
Faruk Koska
 

Beklenen İndirim Geldi!

Matrah indirimi (Halk dilinde araç fiyatları düştü!) Yapılan açıklamalara göre 500 bin TL ye kadar olan araçlarda ortalama 50 Bin'e kadar indirim var. Haber çok güzel şahsen bana da çekici geldi! Haberi gördüm hemen iş başına geçtim ve elime telefonu alıp bayileri aramaya başladım. Tabi bunun yanı sıra bu fiyat bandında çokta bir seçenek yoktu.  A Firmasını aradım araçlar hakkında Bilgi aldım ve bütçeme uygun yani 500 bine kadar olan araç paketleri hakkında bilgiler aldım. Verilen bilgilerde ki araçlar en baz yani boş paket dediğimiz araçlar, olsun yinede yeni araçtır dedim ve Seçeneklerden birini almak istiyorum dedim, bilgi veren arkadaş hemen listeye bakıyorum dedi ve ardından telefona yöneldi "Maalesef bey efendi şuanda elimizde araç yok" ne zaman gelir peki? Zaman veremiyoruz sipariş verilir ve bu süre zarfında anlaşılan fiyat üzerinden aracın gelme gününe kadar mevcut bir zam gerçekleşir ise o fiyat üzerinden görüşülür dedi. Peki, bu süre zarfında indirim gelir ise ne olacak? Anlaşılan fiyatta mutabık kalınacak yani İndirim yansımayacak.  Diğer firmaları arama kararı aldım ve bir kaç firma daha aradım sonuçlar hep aynı. Peki, bu indirim neye yaradı? İndirim var araç yok. Demem o ki yapılan indirim doğrultusunda alınacak araç şuan yok bu da insanları yine ikinci el araç alımına yönlendirecek. Bu da yine fiyatlar da yükselme demektir. Yani yine hayaller suya düştü. İkinci el fiyatları düşer diye bekleyenlerin hayaller yine suya düştü.  
Ekleme Tarihi: 24 Kasım 2022 - Perşembe

Beklenen İndirim Geldi!

Matrah indirimi (Halk dilinde araç fiyatları düştü!)

Yapılan açıklamalara göre 500 bin TL ye kadar olan araçlarda ortalama 50 Bin'e kadar indirim var. Haber çok güzel şahsen bana da çekici geldi!

Haberi gördüm hemen iş başına geçtim ve elime telefonu alıp bayileri aramaya başladım. Tabi bunun yanı sıra bu fiyat bandında çokta bir seçenek yoktu. 
A Firmasını aradım araçlar hakkında Bilgi aldım ve bütçeme uygun yani 500 bine kadar olan araç paketleri hakkında bilgiler aldım.

Verilen bilgilerde ki araçlar en baz yani boş paket dediğimiz araçlar, olsun yinede yeni araçtır dedim ve Seçeneklerden birini almak istiyorum dedim, bilgi veren arkadaş hemen listeye bakıyorum dedi ve ardından telefona yöneldi "Maalesef bey efendi şuanda elimizde araç yok" ne zaman gelir peki?

Zaman veremiyoruz sipariş verilir ve bu süre zarfında anlaşılan fiyat üzerinden aracın gelme gününe kadar mevcut bir zam gerçekleşir ise o fiyat üzerinden görüşülür dedi. Peki, bu süre zarfında indirim gelir ise ne olacak? Anlaşılan fiyatta mutabık kalınacak yani İndirim yansımayacak. 

Diğer firmaları arama kararı aldım ve bir kaç firma daha aradım sonuçlar hep aynı.

Peki, bu indirim neye yaradı? İndirim var araç yok.

Demem o ki yapılan indirim doğrultusunda alınacak araç şuan yok bu da insanları yine ikinci el araç alımına yönlendirecek. Bu da yine fiyatlar da yükselme demektir.

Yani yine hayaller suya düştü.

İkinci el fiyatları düşer diye bekleyenlerin hayaller yine suya düştü.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.