Faruk Koska
Köşe Yazarı
Faruk Koska
 

Gayrimenkul sektöründe alım satım zorlu süreçten geçiyor!

Gayrimenkul sektöründe alım satım zorlu süreçten geçiyor, hem üretici hemde Alıcılar çok zor zamanlar geçiyor, sektörde olağan üstü bir durgunluk yaşanıyor, alım ve satımlar hiç olmadığı kadar sakin, Kiralık mülk arayan tayinci müşterilerimiz resmen açıkta kaldı, piyasada bulunan kiralık mülklerin fiyatları ise çok afaki. Gayrimenkul almak isteyen müşterilerimiz her gün değişen fiyatlardan şikayetçi iken, üretici firmalar ise günlük olarak yansıtılan zamlardan şikayetçi. Günümüzde bir memur gayrimenkul almakta zorlanır iken asgari ücret ile geçinen halkın ev alması artık hayal oldu. Bu süreçte yapılması gereken kiralık konutlarda faiş fiyatların düzenlenmesi ve satılık mülkler de de maliyet fiyatlarında indirim uygulanması yerin bir müdahale olur. Aksi takdirde geçmiş dönemlerde yine yaşadığımız gibi Gayrimenkul sektöründe sıfır mülklerin üretilmemesi gibi durumlar ile karşı karşıya kalmaktır. Bu da demek oluyor ki ikinci el fiyatlarında artış demektir . Bu kontrolsüz süreç her açıdan bakıldığı zaman fiyatlarda ki anlamsız artışa sebep olacaktır.
Ekleme Tarihi: 15 Haziran 2022 - Çarşamba

Gayrimenkul sektöründe alım satım zorlu süreçten geçiyor!

Gayrimenkul sektöründe alım satım zorlu süreçten geçiyor, hem üretici hemde Alıcılar çok zor zamanlar geçiyor, sektörde olağan üstü bir durgunluk yaşanıyor, alım ve satımlar hiç olmadığı kadar sakin, Kiralık mülk arayan tayinci müşterilerimiz resmen açıkta kaldı, piyasada bulunan kiralık mülklerin fiyatları ise çok afaki.

Gayrimenkul almak isteyen müşterilerimiz her gün değişen fiyatlardan şikayetçi iken, üretici firmalar ise günlük olarak yansıtılan zamlardan şikayetçi.

Günümüzde bir memur gayrimenkul almakta zorlanır iken asgari ücret ile geçinen halkın ev alması artık hayal oldu.

Bu süreçte yapılması gereken kiralık konutlarda faiş fiyatların düzenlenmesi ve satılık mülkler de de maliyet fiyatlarında indirim uygulanması yerin bir müdahale olur.

Aksi takdirde geçmiş dönemlerde yine yaşadığımız gibi Gayrimenkul sektöründe sıfır mülklerin üretilmemesi gibi durumlar ile karşı karşıya kalmaktır. Bu da demek oluyor ki ikinci el fiyatlarında artış demektir .

Bu kontrolsüz süreç her açıdan bakıldığı zaman fiyatlarda ki anlamsız artışa sebep olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.