Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Pınarı Çağlayan Hale Getiren Adam!

Bazı adamcıklar vardır, oturduğu koltuktan güç alırlar, bazı adamlar vardır oturduğu koltuğa güç verirler. Kimileri etiket davasında, kimileri vatan, millet. Öyle liderler vardır ki konuştuğunda herkesin uykusunu getirir. Ve öyle liderler vardır ki konuşmasıyla rakiplerinin uykularını kaçırır. Öyle bir adam düşünün ki onca işi gücü içerisinde davasından taviz vermesin! Ve öyle bir adam düşünü ki çok rahatlıkla iktidar partisinde yöneticilik yapabilecek konumdayken, Dünya görüşünden 1 milim bile şaşmasın! Tabi ki bazı kişiler onuruyla yaşar, bazıları ise liboşlukta sınır tanımazlar… Son 6 ay içerisinde Saadet Partisinin Kahramanmaraş’taki çalışmalarını yakından takip etmeye çalışıyorum. Erkan Pınarbaşı’nın il başkanlığı görevine getirilmesiyle birlikte partideki heyecan, dinamizm gözle görülüyor. Partinin yolunu unutan kişilerin yeniden partiye döndüklerine şahit oluyoruz. Pınarbaşı göreve gelmeden önce parti binası zaman zaman kapalı kalır, partiye uğramak isteyen kişiler için kapı duvar olurdu. Ara sokakta olan parti binasının ana cadde üzerine taşınması ise partiye ayrı bir hava katmış. Ayrıca genel itibarıyla yaşlılar konseyi olarak anılan Saadet Partisine gençlik aşısı yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor. 24 Haziran tarihinde yapılan seçimler için milletvekili adayları arasında ise gençlerin ağırlıklı olduğunu gördük.  Kısaca partinin şehrimizdeki 24 Haziran seçim sonuçlarına bakacak olur isek, 1 Kasım tarihinde 3 bin 840 olan oy, 10 bin 49’a çıkmış. Yani 2,5 katı oylarda bir artış olmuş. Bu oy artışındaki başarının aslan payının Pınarbaşı ve ekibinin olduğunu düşünüyorum. Burada ayrıştırıcı değil, birleştirici söylemlerinde etkisinin olduğunu söyleyebiliriz. Ve böyle giderse Saadet Partisi’nin Kahramanmaraş’ta kabuklarını kırarak çok daha farklı bir konumda olacağını düşünüyorum. Erkan Pınarbaşı daha önce hep siyasetin içerisinde olmuş, Belediye Başkan adayı ve Milletvekili adayı olmuştur ama ilk kez yöneticilik görevini yürütmesine karşın işini başarıyla yürütmektedir. Şahsına ve ekibine yürümüş oldukları milli görüş yolunda başarılar diliyor, kutluyorum…
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2018 - Perşembe

Pınarı Çağlayan Hale Getiren Adam!

Bazı adamcıklar vardır, oturduğu koltuktan güç alırlar, bazı adamlar vardır oturduğu koltuğa güç verirler. Kimileri etiket davasında, kimileri vatan, millet. Öyle liderler vardır ki konuştuğunda herkesin uykusunu getirir. Ve öyle liderler vardır ki konuşmasıyla rakiplerinin uykularını kaçırır.

Öyle bir adam düşünün ki onca işi gücü içerisinde davasından taviz vermesin! Ve öyle bir adam düşünü ki çok rahatlıkla iktidar partisinde yöneticilik yapabilecek konumdayken, Dünya görüşünden 1 milim bile şaşmasın! Tabi ki bazı kişiler onuruyla yaşar, bazıları ise liboşlukta sınır tanımazlar…

Son 6 ay içerisinde Saadet Partisinin Kahramanmaraş’taki çalışmalarını yakından takip etmeye çalışıyorum. Erkan Pınarbaşı’nın il başkanlığı görevine getirilmesiyle birlikte partideki heyecan, dinamizm gözle görülüyor. Partinin yolunu unutan kişilerin yeniden partiye döndüklerine şahit oluyoruz. Pınarbaşı göreve gelmeden önce parti binası zaman zaman kapalı kalır, partiye uğramak isteyen kişiler için kapı duvar olurdu. Ara sokakta olan parti binasının ana cadde üzerine taşınması ise partiye ayrı bir hava katmış.

Ayrıca genel itibarıyla yaşlılar konseyi olarak anılan Saadet Partisine gençlik aşısı yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor. 24 Haziran tarihinde yapılan seçimler için milletvekili adayları arasında ise gençlerin ağırlıklı olduğunu gördük.  Kısaca partinin şehrimizdeki 24 Haziran seçim sonuçlarına bakacak olur isek, 1 Kasım tarihinde 3 bin 840 olan oy, 10 bin 49’a çıkmış. Yani 2,5 katı oylarda bir artış olmuş. Bu oy artışındaki başarının aslan payının Pınarbaşı ve ekibinin olduğunu düşünüyorum. Burada ayrıştırıcı değil, birleştirici söylemlerinde etkisinin olduğunu söyleyebiliriz.

Ve böyle giderse Saadet Partisi’nin Kahramanmaraş’ta kabuklarını kırarak çok daha farklı bir konumda olacağını düşünüyorum. Erkan Pınarbaşı daha önce hep siyasetin içerisinde olmuş, Belediye Başkan adayı ve Milletvekili adayı olmuştur ama ilk kez yöneticilik görevini yürütmesine karşın işini başarıyla yürütmektedir. Şahsına ve ekibine yürümüş oldukları milli görüş yolunda başarılar diliyor, kutluyorum…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.