Hatice Güzel
Köşe Yazarı
Hatice Güzel
 

Çığırtkanlığı Kendine Vazife Edinenler!

Barış Pınarı Harekâtı Mehmetçiklerimizle beraber Suriye milli ordusuyla Fırat'ın doğusuna düzenlenen; Suriye'nin kuzeyinde PKK, YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı güney sınırımızdaki terör hattını yok etmek, Suriye mültecileri için güvenli bölge oluşturmak, bölgeye barış ve huzuru getirmek, ülkemizin yıllardır maruz kaldığı terör belasını ortadan kaldırmak için 9 Ekim'de Türkiye tarafından başlatılan harekâttır.    ABD, Avrupa birliği, Nato, Birleşmiş milletler, İsrail, Fransa, Almanya, İngiltere, Belçika, Polonya, Birleşik Araplar vb. birçok devletler bu harekâta şiddetle karşı olsalar da; Türkiye karar ve inançla harekâtı sürdürecek, Suriye'nin kuzeyine koğuşlaşan ve yıllarca Türkiye için tehdit oluşturan, terör yumağını dağıtacak ve güvenli bir ortam oluşturacaktır. Hiç bir devlet ve unsurları Türkiye'nin kararlı tutumunu ve iradesini sorgulayamaz, sorgulamakta onların haddine düşmez.              Batı ve birçok ülke Türkiye aleyhine propagandalar yapsalar da Barış Pınarı Harekâtı; Fırat kalkanı ve Zeytindalı harekâtında olduğu gibi başarıyla tamamlanacak ve Mehmetçiğimiz şanlı bayrağımızı Suriye'nin kuzeyine dikecektir.                Avrupa ve diğer devletler yüzyıl önceki politikalarını günümüzde de hala devam ettirmektedir. Halk arasında bir söz vardır "it itin kuyruğunu bırakmaz" diye. Yüzyıl öncede birbirleriyle uyuşmasalar da kendi çıkarları doğrultusunda beraber hareket ederek büyük entrikalarla Türk milletinin çok büyük kayıplar vermesine sebep olmuşlardır.         Batı her zaman kendilerine vazife olarak gördükleri çığırtkanlığı, Türkiye ve Türk milleti söz konusu olduğunda en iyi şekilde yapmıştır. Ne yaparlarsa yapsınlar ne devletimize nede milletimize geri adım attıramazlar.
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2019 - Pazartesi

Çığırtkanlığı Kendine Vazife Edinenler!

Barış Pınarı Harekâtı Mehmetçiklerimizle beraber Suriye milli ordusuyla Fırat'ın doğusuna düzenlenen; Suriye'nin kuzeyinde PKK, YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı güney sınırımızdaki terör hattını yok etmek, Suriye mültecileri için güvenli bölge oluşturmak, bölgeye barış ve huzuru getirmek, ülkemizin yıllardır maruz kaldığı terör belasını ortadan kaldırmak için 9 Ekim'de Türkiye tarafından başlatılan harekâttır.

 

 ABD, Avrupa birliği, Nato, Birleşmiş milletler, İsrail, Fransa, Almanya, İngiltere, Belçika, Polonya, Birleşik Araplar vb. birçok devletler bu harekâta şiddetle karşı olsalar da; Türkiye karar ve inançla harekâtı sürdürecek, Suriye'nin kuzeyine koğuşlaşan ve yıllarca Türkiye için tehdit oluşturan, terör yumağını dağıtacak ve güvenli bir ortam oluşturacaktır. Hiç bir devlet ve unsurları Türkiye'nin kararlı tutumunu ve iradesini sorgulayamaz, sorgulamakta onların haddine düşmez.

 

           Batı ve birçok ülke Türkiye aleyhine propagandalar yapsalar da Barış Pınarı Harekâtı; Fırat kalkanı ve Zeytindalı harekâtında olduğu gibi başarıyla tamamlanacak ve Mehmetçiğimiz şanlı bayrağımızı Suriye'nin kuzeyine dikecektir.

 

             Avrupa ve diğer devletler yüzyıl önceki politikalarını günümüzde de hala devam ettirmektedir. Halk arasında bir söz vardır "it itin kuyruğunu bırakmaz" diye. Yüzyıl öncede birbirleriyle uyuşmasalar da kendi çıkarları doğrultusunda beraber hareket ederek büyük entrikalarla Türk milletinin çok büyük kayıplar vermesine sebep olmuşlardır.

 

      Batı her zaman kendilerine vazife olarak gördükleri çığırtkanlığı, Türkiye ve Türk milleti söz konusu olduğunda en iyi şekilde yapmıştır. Ne yaparlarsa yapsınlar ne devletimize nede milletimize geri adım attıramazlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.