Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Kurt Siyasetçiler ve Telefon Özürlüleri!

Büyükşehir Belediyesinde taşlar yerine oturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan yeni dönem ilk meclis toplantısıyla birlikte komisyonlar ve başkana vekalet edecek kişiler belirlendi. Beş Daire Başkanlığı'nın kapatılması için oylama yapıldı ve bu kabul gördü. Bu kapatılan Daire Başkanlıkları'nın etkisini önümüzdeki süreçte göreceğiz ve bu kapatılan başkanlıklara yenileri eklenebilir. Yeri gelmişken Başkan Güngör’ün Şube Müdürleri'nin altındaki araçları almasının kamuoyunda olumlu yansımaları oldu. Böyle alınan radikal kararlara şehir olarak çok fazla alışkın olmadığımız için pür dikkat takip ediyoruz. Mecliste en dikkat çeken olaylardan  biriside 2019 yılı için encümen üyeliğinin seçimi oldu. Burada en çok nüfusa sahip olan üç ilçenin Belediye Başkanı encümen üyeliğine seçildi. Bir diğer dikkat çeken konu ise başkanvekili seçimi oldu. Başkan vekilliğine daha önce STK Başkanlığı yapmış, Kahramanmaraş Belediyesi'nde çeşitli görevler almış ve Kahramanmaraş Spor Yönetimi'nde aktif görev alan kentin sevilen yüzü Dulkadiroğlu Meclis Üyesi olan Arif Şen seçildi. Tabii ki Arif abimizin tecrübesi tartışılmaz. Aktif görev aldığı dönemlerde mutlaka birilerine iyiliği dokunmuştur. Şehrin gelişmesinde emeği olmuş, ağabeylik rolünü rahatlıkla üstlenmiştir. Yeni dönemde de şehre olumlu katkıları olacaktır. Biz açıkçası Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcılığı bekliyorduk ama o bizlere ters köşe yaptı. Bu görevinde üstesinden kolaylıkla gelecektir. Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Telefonlara boş insanlar mı bakar? Yazımda değinmek istediğim bir diğer konu ise hepimizin sorunu haline gelen telefon özürlüleri! 2019 yılına geldik ama hala telefon kullanmanın ne olduğunu bilmeyen kişiler var. Almış eline telefonu kendince bir şeyler yapıyor ama kim ne yaptığını bilmiyor. Arıyorsun telefona bir çıkıp bir çıkmıyor! Sonrasında bir yerlerde denk gelip konuştuğunda: “İşlerim yoğundu, inan şuan kendimde değilim, biz öyle telefona bakacak kadar boş insan mıyız?” gibi uydurma cümleler kuruyorlar. Birde telefona bakan kişileri boş insan olarak nitelemeleri işin ayrı bir garip tarafı! Siz insanların bilgi almalarını engelleyemezsiniz. Gönlünüze göre fevri hareketlerde bulunamazsınız! Bulunuyorsanız o koltukları boş yere işgal etmeyeceksiniz. Umarım bu yazdığım cümleler adresine gitmiştir. Ve doğru algılanmıştır, şayet bu algılanmadıysa tercümesini de yollayabilirim!
Ekleme Tarihi: 23 Nisan 2019 - Salı

Kurt Siyasetçiler ve Telefon Özürlüleri!

Büyükşehir Belediyesinde taşlar yerine oturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan yeni dönem ilk meclis toplantısıyla birlikte komisyonlar ve başkana vekalet edecek kişiler belirlendi. Beş Daire Başkanlığı'nın kapatılması için oylama yapıldı ve bu kabul gördü. Bu kapatılan Daire Başkanlıkları'nın etkisini önümüzdeki süreçte göreceğiz ve bu kapatılan başkanlıklara yenileri eklenebilir. Yeri gelmişken Başkan Güngör’ün Şube Müdürleri'nin altındaki araçları almasının kamuoyunda olumlu yansımaları oldu. Böyle alınan radikal kararlara şehir olarak çok fazla alışkın olmadığımız için pür dikkat takip ediyoruz.

Mecliste en dikkat çeken olaylardan  biriside 2019 yılı için encümen üyeliğinin seçimi oldu. Burada en çok nüfusa sahip olan üç ilçenin Belediye Başkanı encümen üyeliğine seçildi. Bir diğer dikkat çeken konu ise başkanvekili seçimi oldu. Başkan vekilliğine daha önce STK Başkanlığı yapmış, Kahramanmaraş Belediyesi'nde çeşitli görevler almış ve Kahramanmaraş Spor Yönetimi'nde aktif görev alan kentin sevilen yüzü Dulkadiroğlu Meclis Üyesi olan Arif Şen seçildi. Tabii ki Arif abimizin tecrübesi tartışılmaz. Aktif görev aldığı dönemlerde mutlaka birilerine iyiliği dokunmuştur. Şehrin gelişmesinde emeği olmuş, ağabeylik rolünü rahatlıkla üstlenmiştir. Yeni dönemde de şehre olumlu katkıları olacaktır. Biz açıkçası Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcılığı bekliyorduk ama o bizlere ters köşe yaptı. Bu görevinde üstesinden kolaylıkla gelecektir. Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Telefonlara boş insanlar mı bakar?

Yazımda değinmek istediğim bir diğer konu ise hepimizin sorunu haline gelen telefon özürlüleri! 2019 yılına geldik ama hala telefon kullanmanın ne olduğunu bilmeyen kişiler var. Almış eline telefonu kendince bir şeyler yapıyor ama kim ne yaptığını bilmiyor. Arıyorsun telefona bir çıkıp bir çıkmıyor! Sonrasında bir yerlerde denk gelip konuştuğunda: “İşlerim yoğundu, inan şuan kendimde değilim, biz öyle telefona bakacak kadar boş insan mıyız?” gibi uydurma cümleler kuruyorlar. Birde telefona bakan kişileri boş insan olarak nitelemeleri işin ayrı bir garip tarafı! Siz insanların bilgi almalarını engelleyemezsiniz. Gönlünüze göre fevri hareketlerde bulunamazsınız! Bulunuyorsanız o koltukları boş yere işgal etmeyeceksiniz. Umarım bu yazdığım cümleler adresine gitmiştir. Ve doğru algılanmıştır, şayet bu algılanmadıysa tercümesini de yollayabilirim!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.