Yazar Kapanoğlu, Edebiyatseverlere Seslendi!

YEREL HABERLER 26.04.2024 - 17:33, Güncelleme: 26.04.2024 - 17:33
 

Yazar Kapanoğlu, Edebiyatseverlere Seslendi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Tiyatro Yönetmeni – Yazar Salman Kapanoğlu oldu.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde birbirinden değerli şair ve yazarlar edebiyatseverlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Tiyatro Yönetmeni – Yazar Salman Kapanoğlu oldu. Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşide Kapanoğlu, “Okumak ve Mizahın Gücü” konusunu ele aldı. Gerçekleştirilen söyleşinin çok verimli olduğunu belirten katılımcılar Büyükşehir Belediyesi ve Yazar Salman Kapanoğlu’na teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kültür sanat etkinliklerinin vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Tiyatro Yönetmeni – Yazar Salman Kapanoğlu oldu.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde birbirinden değerli şair ve yazarlar edebiyatseverlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Tiyatro Yönetmeni – Yazar Salman Kapanoğlu oldu.

Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşide Kapanoğlu, “Okumak ve Mizahın Gücü” konusunu ele aldı.

Gerçekleştirilen söyleşinin çok verimli olduğunu belirten katılımcılar Büyükşehir Belediyesi ve Yazar Salman Kapanoğlu’na teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kültür sanat etkinliklerinin vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.