Yazar Atilla Güler, Gençlerle Bir Araya Geldi!

YEREL HABERLER 12.11.2022 - 19:30, Güncelleme: 12.11.2022 - 19:30
 

Yazar Atilla Güler, Gençlerle Bir Araya Geldi!

Yazar Güler, Gençlerle bir araya geldi. Atatürk ve savunma sanayi konularında gençlere bilgiler veren Güler, gençlerin ilgisinden memnun kaldı.

Kafkasya kitabının yazarı Emekli Albay Atilla Güler, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Atatürk ve savunma sanayi konularında gençlere bilgiler veren Güler, gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dulkadiroğlu Belediyesi, Kafkasya isimli kitabın yazarı Emekli Albay Atilla Güler’i Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde misafir etti.  Gençlik merkezinde Atatürk ve savunma sanayi konularında konferans veren Güler, Kahramanmaraşlı gençlerin konferansına olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konferans sonunda değerlendirmelerde bulunan Güler, “ Gençlerin salonu doldurması beni gururlandırdı. Böyle anlamlı konularda gençlerimizi bilgilendirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Gençlerimize tarih şuuru konusunda farkındalık yaratmak gayreti içerisindeyiz. Farklı şehirlerde bu çalışmaları yapıyoruz. Evlatlarımıza bu noktada bilgiler sunmak benim için çok önemlidir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizlerden sonra bu vatanı kendilerinden sonraki nesillere taşıyacaklar.”ifadelerine yer verdi. 
Yazar Güler, Gençlerle bir araya geldi. Atatürk ve savunma sanayi konularında gençlere bilgiler veren Güler, gençlerin ilgisinden memnun kaldı.

Kafkasya kitabının yazarı Emekli Albay Atilla Güler, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Atatürk ve savunma sanayi konularında gençlere bilgiler veren Güler, gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kafkasya isimli kitabın yazarı Emekli Albay Atilla Güler’i Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde misafir etti. 

Gençlik merkezinde Atatürk ve savunma sanayi konularında konferans veren Güler, Kahramanmaraşlı gençlerin konferansına olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konferans sonunda değerlendirmelerde bulunan Güler, “ Gençlerin salonu doldurması beni gururlandırdı. Böyle anlamlı konularda gençlerimizi bilgilendirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Gençlerimize tarih şuuru konusunda farkındalık yaratmak gayreti içerisindeyiz. Farklı şehirlerde bu çalışmaları yapıyoruz. Evlatlarımıza bu noktada bilgiler sunmak benim için çok önemlidir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizlerden sonra bu vatanı kendilerinden sonraki nesillere taşıyacaklar.”ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.