Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den istifa mı ediyor?

YEREL HABERLER 15.03.2023 - 17:23, Güncelleme: 17.03.2023 - 22:31
 

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den istifa mı ediyor?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa mı ediyor? İşte detaylar…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrıldıktan sonra dönme kararı almasının ardından İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu açıklamalarda bulundu.  Ağıralioğlu, "Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım" dedi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Ağıralioğlu, "Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım. En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım" ifadelerini kullandı.  
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa mı ediyor? İşte detaylar…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrıldıktan sonra dönme kararı almasının ardından İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu açıklamalarda bulundu. 

Ağıralioğlu, "Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım" dedi.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Ağıralioğlu, "Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım.

En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım" ifadelerini kullandı.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.