Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 Giriş Ücretleri!

SEYAHAT - KİTAP 19.04.2024 - 20:01, Güncelleme: 19.04.2024 - 20:01
 

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 Giriş Ücretleri!

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı; 16 Aralık 2009 tarihinde Tabiat Parkı olarak kabul edilmiştir. Peki, Yavşan Yaylası Tabiat Parkı nerede ve nasıl gidilir? İşte Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 giriş ücretleri listesi...

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı; 16 Aralık 2009 tarihinde Tabiat Parkı olarak kabul edilmiştir. Peki, Yavşan Yaylası Tabiat Parkı nerede ve nasıl gidilir? İşte Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 giriş ücretleri listesi. Yavşan Yaylası Tabiat Parkı, Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır.  Yavşan Yaylası Tabiat Parkı’na toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamak mümkün değildir. Bu yüzden kendi aracınız ile yolculuk yapmanız gerekmektedir. Yavşan Yaylası Tabiat Parkı’na Kahramanmaraş kent merkezi üzerinden yapacağınız yolculuk ise sırasıyla; Kahramanmaraş – Kurtlar – Kale – Dereboğazı rotası üzerinden gerçekleşecektir. Yavşan Yaylası Tabiat Parkı’na girişler ücretlidir. Kamp, piknik, doğa yürüyüşü, manzara seyri, fotoğrafçılık, yaban hayatı gözlemciliği ve çeşitli outdoor aktiviteler gerçekleştirebileceğiniz Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 yılı giriş ücretleri, Doğa Koruma Ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmıştır. Ayrıca alt kısımda yer alan ücretler listesi de, Doğa Koruma Ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nden alınmıştır. Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 giriş ücretleri; Kişi başı giriş ücreti: 25₺ Kişi başı indirimli giriş ücreti: 15₺ Bisiklet ile giriş ücreti: 25₺ Motorsiklet ve ATV ile giriş ücreti: 50₺ Otomobil, kamyonet, pickup, oto / moto karavan ile giriş ücreti: 75₺ Minibüs ile giriş ücreti: 225₺ Midibüs ile giriş ücreti: 375₺ Otobüs ile giriş ücreti: 750₺ 1 ünite çadır yeri (4 kişilik) günlük kamp ücreti: 200₺ 1 ünite karavan / moto-karavan yeri günlük ücreti: 275₺  
Yavşan Yaylası Tabiat Parkı; 16 Aralık 2009 tarihinde Tabiat Parkı olarak kabul edilmiştir. Peki, Yavşan Yaylası Tabiat Parkı nerede ve nasıl gidilir? İşte Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 giriş ücretleri listesi...

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı; 16 Aralık 2009 tarihinde Tabiat Parkı olarak kabul edilmiştir. Peki, Yavşan Yaylası Tabiat Parkı nerede ve nasıl gidilir? İşte Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 giriş ücretleri listesi.

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı, Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. 

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı’na toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamak mümkün değildir. Bu yüzden kendi aracınız ile yolculuk yapmanız gerekmektedir.

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı’na Kahramanmaraş kent merkezi üzerinden yapacağınız yolculuk ise sırasıyla; Kahramanmaraş – Kurtlar – Kale – Dereboğazı rotası üzerinden gerçekleşecektir.

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı’na girişler ücretlidir.

Kamp, piknik, doğa yürüyüşü, manzara seyri, fotoğrafçılık, yaban hayatı gözlemciliği ve çeşitli outdoor aktiviteler gerçekleştirebileceğiniz Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 yılı giriş ücretleri, Doğa Koruma Ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmıştır.

Ayrıca alt kısımda yer alan ücretler listesi de, Doğa Koruma Ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nden alınmıştır.

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı 2024 giriş ücretleri;

Kişi başı giriş ücreti: 25₺

Kişi başı indirimli giriş ücreti: 15₺

Bisiklet ile giriş ücreti: 25₺

Motorsiklet ve ATV ile giriş ücreti: 50₺

Otomobil, kamyonet, pickup, oto / moto karavan ile giriş ücreti: 75₺

Minibüs ile giriş ücreti: 225₺

Midibüs ile giriş ücreti: 375₺

Otobüs ile giriş ücreti: 750₺

1 ünite çadır yeri (4 kişilik) günlük kamp ücreti: 200₺

1 ünite karavan / moto-karavan yeri günlük ücreti: 275₺

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.