Yaptırmayana dev ceza verilecek!

AKTÜEL 01.10.2022 - 10:46, Güncelleme: 01.10.2022 - 10:46
 

Yaptırmayana dev ceza verilecek!

Eski tip ehliyeti olan vatandaşların mutlaka yeni tip ehliyetini almaları gerektiği paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak ehliyet sahiplerinin yenisi için mutlaka bir ödeme yapması gerekiyor. Ehliyet Yenileme ücreti Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Trafik vakfınca protokol yapılmış ödeme yapılabilen banklara yatırılabileceği paylaşılırken ehliyet yenileme ücretinin 15 TL olduğu bildirildi. Vatandaşların 31 Aralık’a kadar mutlaka yapması gerekiyor ve bu tarihten sonra yapmayanların büyük ceza ödeyeceği bildirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından ehliyetler için yeni dönem başlatıldı. Ayrıca bu yeni döneme tamamen geçiş için de yeni tarih paylaşıldı. Bu tarihe kadar ehliyet sahiplerinin mutlaka yaptırması gerekiyor. Yukarıda paylaştığımız tarihe kadar yapmayan eski tip ehliyet sahiplerine büyük ceza verileceği aktarıldı. Ayrıca ehliyet yenileme işlemi yapacak olan vatandaşların randevu alması gerektiği bildirildi. Bu işlemler için NVİ’den randevu alınması gerektiği belirtilerek Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü internet sitesi nvi.gov.tr üzerinden veya ALO 199 hattından randevu alınabileceği vurgulandı.  
Eski tip ehliyeti olan vatandaşların mutlaka yeni tip ehliyetini almaları gerektiği paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak ehliyet sahiplerinin yenisi için mutlaka bir ödeme yapması gerekiyor. Ehliyet Yenileme ücreti Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Trafik vakfınca protokol yapılmış ödeme yapılabilen banklara yatırılabileceği paylaşılırken ehliyet yenileme ücretinin 15 TL olduğu bildirildi.

Vatandaşların 31 Aralık’a kadar mutlaka yapması gerekiyor ve bu tarihten sonra yapmayanların büyük ceza ödeyeceği bildirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından ehliyetler için yeni dönem başlatıldı. Ayrıca bu yeni döneme tamamen geçiş için de yeni tarih paylaşıldı. Bu tarihe kadar ehliyet sahiplerinin mutlaka yaptırması gerekiyor.

Yukarıda paylaştığımız tarihe kadar yapmayan eski tip ehliyet sahiplerine büyük ceza verileceği aktarıldı.

Ayrıca ehliyet yenileme işlemi yapacak olan vatandaşların randevu alması gerektiği bildirildi. Bu işlemler için NVİ’den randevu alınması gerektiği belirtilerek Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü internet sitesi nvi.gov.tr üzerinden veya ALO 199 hattından randevu alınabileceği vurgulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.