Yalı Çapkını gerçekte kim?

DİZİ - FİLM 17.10.2022 - 19:14, Güncelleme: 17.10.2022 - 19:14
 

Yalı Çapkını gerçekte kim?

Peki, Yalı Çapkını gerçekte kim? Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesi? Yalı Çapkını gerçekte hangi aile?

Başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir gibi oyuncuların yer aldığı Star Tv dizisi olan Yalı Çapkını’nın gerçekte kimin olduğu merak ediliyor.  Çapkın Kim? Gülseren Budayıcıoğlu Yalı Çapkını hakkında şu sözleri söyledi; "Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna'yı kendime yakın görüyorum." Yalı Çapkını dizisinin uyarlandığı gerçek hayata dair bilgilerin paylaşılmasının etik olmaması nedeniyle paylaşılmıyor.  
Peki, Yalı Çapkını gerçekte kim? Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesi? Yalı Çapkını gerçekte hangi aile?

Başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir gibi oyuncuların yer aldığı Star Tv dizisi olan Yalı Çapkını’nın gerçekte kimin olduğu merak ediliyor. 

Çapkın Kim?

Gülseren Budayıcıoğlu Yalı Çapkını hakkında şu sözleri söyledi; "Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna'yı kendime yakın görüyorum."

Yalı Çapkını dizisinin uyarlandığı gerçek hayata dair bilgilerin paylaşılmasının etik olmaması nedeniyle paylaşılmıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.