Yağ yaktıran Detoks tarifleri!

SAĞLIK 14.10.2022 - 21:59, Güncelleme: 14.10.2022 - 21:59
 

Yağ yaktıran Detoks tarifleri!

Peki detoks tarifleri neler? En iyi detoks tarihleri hangileri? Detoks tarifleri? Yağ yaktıran detoks tarihleri hangileri?

Detoks; Detoksifikasyon veya detoksikasyon, esas olarak karaciğer tarafından gerçekleştirilen, insan vücudu da dahil olmak üzere canlı bir organizmadan toksik maddelerin fizyolojik veya tıbbi olarak uzaklaştırılmasıdır.  İşte Yağ yaktıran detoks tarifleri:  Elmalı Tarçınlı Detoks Malzemeler: 1 adet ince dilimlenmiş ve çekirdekleri temizlenmiş elma, 2 adet çubuk tarçın, 1 litre su Yapılışı: Bir sürahinin içerisine su, dilimlenmiş elma ve tarçını koyun ve karıştırın. Gün boyunca tüketin. Nane ve Limon Detoksu Malzemeler: 1 litre su, Taze nane yaprakları, 2 adet dilimlenmiş limon Yapılışı: Sürahinin içerisine elinizle parçaladığınız nane yaprakları, su ve dilimlenmiş limonları ekleyin.  Portakal ve Salatalık Detoksu Malzemeler: 2 adet portakal, Buzlu su, 1 adet salatalık Yapılışı: Portakalları ince ince dilimleyin. Buzlu su karışımının içerisine dilimlenmiş portakal ve küçük dilimli salatalıkları ekleyin.  Naneli Detoks Malzemeler; 8 nane yaprağı, 2 yemek kaşığı limon suyu, salatalık. Yapılışı: Tüm malzemeleri mutfak robotuna koyun ve sıvı kıvama getirin.   
Peki detoks tarifleri neler? En iyi detoks tarihleri hangileri? Detoks tarifleri? Yağ yaktıran detoks tarihleri hangileri?

Detoks; Detoksifikasyon veya detoksikasyon, esas olarak karaciğer tarafından gerçekleştirilen, insan vücudu da dahil olmak üzere canlı bir organizmadan toksik maddelerin fizyolojik veya tıbbi olarak uzaklaştırılmasıdır. 

İşte Yağ yaktıran detoks tarifleri: 

Elmalı Tarçınlı Detoks

Malzemeler: 1 adet ince dilimlenmiş ve çekirdekleri temizlenmiş elma, 2 adet çubuk tarçın, 1 litre su

Yapılışı: Bir sürahinin içerisine su, dilimlenmiş elma ve tarçını koyun ve karıştırın. Gün boyunca tüketin.

Nane ve Limon Detoksu

Malzemeler: 1 litre su, Taze nane yaprakları, 2 adet dilimlenmiş limon
Yapılışı: Sürahinin içerisine elinizle parçaladığınız nane yaprakları, su ve dilimlenmiş limonları ekleyin. 


Portakal ve Salatalık Detoksu

Malzemeler: 2 adet portakal, Buzlu su, 1 adet salatalık

Yapılışı: Portakalları ince ince dilimleyin. Buzlu su karışımının içerisine dilimlenmiş portakal ve küçük dilimli salatalıkları ekleyin. 

Naneli Detoks

Malzemeler; 8 nane yaprağı, 2 yemek kaşığı limon suyu, salatalık.
Yapılışı: Tüm malzemeleri mutfak robotuna koyun ve sıvı kıvama getirin. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.