Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 04.07.2023 - 21:14, Güncelleme: 04.07.2023 - 21:14
 

Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir?

Ya Çok Seversen dizisi 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir? işte detaylar...

Ya Çok Seversen dizisi 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir? Ya Çok Seversen dizisinde kimler rol alıyor? işte detaylar... Ya Çok Seversen dizisinde Küçük bir çocukken çıktığı aile evine bir daha dönmeyen ve ailesinden gelen her şeyi reddetmiş olan Ateş Arcalı’yı canlandıran Kerem Bürsin başına buyruk, kimseye ihtiyaç duymadan yaşamayı bilen, eğlenceli bir karakterle sevenlerinin karşısına çıkacak.   Ya Çok Seversen dizisinin konusu: Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor. ‘’Ya Çok Seversen’’6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor.  
Ya Çok Seversen dizisi 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir? işte detaylar...

Ya Çok Seversen dizisi 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir? Ya Çok Seversen dizisinde kimler rol alıyor? işte detaylar...

Ya Çok Seversen dizisinde Küçük bir çocukken çıktığı aile evine bir daha dönmeyen ve ailesinden gelen her şeyi reddetmiş olan Ateş Arcalı’yı canlandıran Kerem Bürsin başına buyruk, kimseye ihtiyaç duymadan yaşamayı bilen, eğlenceli bir karakterle sevenlerinin karşısına çıkacak.

 

Ya Çok Seversen dizisinin konusu:

Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

‘’Ya Çok Seversen’’6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.