Wednesday dizisi 1 milyar saat izlendi!

DİZİ - FİLM 21.12.2022 - 19:57, Güncelleme: 21.12.2022 - 19:57
 

Wednesday dizisi 1 milyar saat izlendi!

Netflix’de yayımlanan Wednesday dizisi 1 milyar saat izlenmeyi aşarak yeni bir rekora imza attı.

Netflix’de yayımlanan  Wednesday dizisi 1 milyar saat izlenmeyi aşarak yeni bir rekora imza attı. Netflix’te toplamda dört dizi 1 milyar saat izlenmeyi geçebildi. Bunlar; bir grup genci konu alan Stranger Things, kore yapımı Squid Game ve Dahmer. Öyle ki bu yapımlar, çıkış yaptıkları zaman sosyal medyada ses getirmekle beraber, rekor üstüne rekor kırdılar. Şimdi ise Wednesday, 1.03 milyar saat izlenmeyle barajı aşan dördüncü dizi oldu ve aynı zamanda 150 milyondan fazla evde izlendi. Söz konusu yapım, dünya genelinde Netflix’in en popüler ikinci dizisi durumunda.  
Netflix’de yayımlanan Wednesday dizisi 1 milyar saat izlenmeyi aşarak yeni bir rekora imza attı.

Netflix’de yayımlanan  Wednesday dizisi 1 milyar saat izlenmeyi aşarak yeni bir rekora imza attı.

Netflix’te toplamda dört dizi 1 milyar saat izlenmeyi geçebildi. Bunlar; bir grup genci konu alan Stranger Things, kore yapımı Squid Game ve Dahmer. Öyle ki bu yapımlar, çıkış yaptıkları zaman sosyal medyada ses getirmekle beraber, rekor üstüne rekor kırdılar.

Şimdi ise Wednesday, 1.03 milyar saat izlenmeyle barajı aşan dördüncü dizi oldu ve aynı zamanda 150 milyondan fazla evde izlendi. Söz konusu yapım, dünya genelinde Netflix’in en popüler ikinci dizisi durumunda.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.