Wanda Nara Icardi için ne dedi? Icardi derbide yıldızlaşmıştı!

Magazin 07.11.2022 - 20:08, Güncelleme: 07.11.2022 - 20:08
 

Wanda Nara Icardi için ne dedi? Icardi derbide yıldızlaşmıştı!

Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara, yıldız futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu. Arjantinli golcü, derbide atmış olduğu 2 golle yıldızlaşmıştı.

Galatasaray'lı Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara, yıldız futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu. Nara, “İki aydır ayrıyız, ancak onu çok seviyorum. Benim için bu dünyadaki en önemli insan o”dedi. Arjantinli golcü, Beşiktaş derbisin de atmış olduğu 2 golle yıldızlaşmıştı. Wanda Nara ile ayrılan Arjantinli yıldızın özel hayatı  gündemden düşmüyor. Son olarak Canal 5'te yayınlanan bir programa katılan Wanda Nara, Icardi hakkında, “Şuan için barışmayı düşünmüyorum. Böyle huzurluyum. İki aydır ayrıyız, ancak onu çok seviyorum. Benim için bu dünyadaki en önemli insan o.  L-Gante ile ilgili hakkımda çıkan iddialar doğru değil.”ifadelerine yer verdi.  fisiltihaber.com.tr - magazin  
Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara, yıldız futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu. Arjantinli golcü, derbide atmış olduğu 2 golle yıldızlaşmıştı.

Galatasaray'lı Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara, yıldız futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Nara, “İki aydır ayrıyız, ancak onu çok seviyorum. Benim için bu dünyadaki en önemli insan o”dedi.

Arjantinli golcü, Beşiktaş derbisin de atmış olduğu 2 golle yıldızlaşmıştı. Wanda Nara ile ayrılan Arjantinli yıldızın özel hayatı  gündemden düşmüyor. Son olarak Canal 5'te yayınlanan bir programa katılan Wanda Nara, Icardi hakkında, “Şuan için barışmayı düşünmüyorum.

Böyle huzurluyum. İki aydır ayrıyız, ancak onu çok seviyorum. Benim için bu dünyadaki en önemli insan o.  L-Gante ile ilgili hakkımda çıkan iddialar doğru değil.”ifadelerine yer verdi. 

fisiltihaber.com.tr - magazin

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.