Vodafone hat kullananlar 50 TL kazanıyor!

EKONOMİ 12.09.2022 - 19:25, Güncelleme: 12.09.2022 - 19:25
 

Vodafone hat kullananlar 50 TL kazanıyor!

Telefonunda Vodafone hattı olanlar için duyuru yapıldı.

Telefonunda Vodafone hattı olanlar için duyuru yapıldı. Akıllı telefonu olan herkes kazanabilecek. Vodafone kullananlar için hayatı kolaylaştıran uygulama “HER ŞEY YANIMDA” uygulamasından yapacağınız ilk alışverişinizde indirim uygulanacak. Vodafone’un “HER ŞEY YANIMDA” uygulamasından yapılacak ilk alışverişlerde indirim tanımlanacak. “Merhaba50” indirim kodunu kullanarak 150 TL’lik ilk siparişinizde 50 TL indirim kazanacaksınız. Kampanyadan her kullanıcı sadece 1 kez yararlanabiliyor.  
Telefonunda Vodafone hattı olanlar için duyuru yapıldı.

Telefonunda Vodafone hattı olanlar için duyuru yapıldı. Akıllı telefonu olan herkes kazanabilecek. Vodafone kullananlar için hayatı kolaylaştıran uygulama “HER ŞEY YANIMDA” uygulamasından yapacağınız ilk alışverişinizde indirim uygulanacak.

Vodafone’un “HER ŞEY YANIMDA” uygulamasından yapılacak ilk alışverişlerde indirim tanımlanacak. “Merhaba50” indirim kodunu kullanarak 150 TL’lik ilk siparişinizde 50 TL indirim kazanacaksınız.

Kampanyadan her kullanıcı sadece 1 kez yararlanabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.