Veysi Kaynak, Türkoğlu’nda!

POLİTİKA 12.03.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Veysi Kaynak, Türkoğlu’nda!

Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkoğlu Cumhur İttifakı seçim ofisini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ve Cumhur İttifakı seçim ofisini ziyaret eden Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, seçmenlerle bir araya geldi. Son iki aydır aktif olarak seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Okumuş: “Pazar günü konvoyumuz vardı. Geçtiğimiz dönemden daha kalabalık bir konvoy gerçekleştirdik. Bin öncesinde seçim büromuzun açılışı vardı. Gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı 5 yıl önceki zaferimizi yine fazlasıyla yine fazla fark atarak kutlayacağız. Türkoğlu Cezaevi kompleksi, Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük projelerde sayın bakanımızın büyük katkıları ve imzası var. Bu yatırımlarla Türkoğlu’na 230 Milyon TL’lik yatırım yaptık. Türkoğlu’muzun yine prestij projelerinden meydan projemiz vardı. Yani şehirlerde bile çok zor yapılabilen ama bizlerin 5 yıl gibi kısa bir sürede üstesinden geldiğimiz harika bir meydan yaptık. Bu projede de yine sayın bakanımızın büyük katkısı oldu. Bu maddi ve manevi alanda yaptığı katkılardan dolayı sayın bakanımıza ve hükümetimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkoğlu Cumhur İttifakı seçim ofisini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ve Cumhur İttifakı seçim ofisini ziyaret eden Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, seçmenlerle bir araya geldi.

Son iki aydır aktif olarak seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Okumuş: “Pazar günü konvoyumuz vardı. Geçtiğimiz dönemden daha kalabalık bir konvoy gerçekleştirdik. Bin öncesinde seçim büromuzun açılışı vardı. Gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı 5 yıl önceki zaferimizi yine fazlasıyla yine fazla fark atarak kutlayacağız. Türkoğlu Cezaevi kompleksi, Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük projelerde sayın bakanımızın büyük katkıları ve imzası var. Bu yatırımlarla Türkoğlu’na 230 Milyon TL’lik yatırım yaptık. Türkoğlu’muzun yine prestij projelerinden meydan projemiz vardı. Yani şehirlerde bile çok zor yapılabilen ama bizlerin 5 yıl gibi kısa bir sürede üstesinden geldiğimiz harika bir meydan yaptık. Bu projede de yine sayın bakanımızın büyük katkısı oldu. Bu maddi ve manevi alanda yaptığı katkılardan dolayı sayın bakanımıza ve hükümetimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.