Veli ve Okul Yönetiminden Sosyal Market Tepkisi!

GÜNDEM 29.09.2023 - 22:41, Güncelleme: 03.10.2023 - 22:12
 

Veli ve Okul Yönetiminden Sosyal Market Tepkisi!

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine kurulan sosyal market için veli ve okul yönetimi tepkili.

6 Şubat depremleri sonrası Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine kurulan sosyal market öğrencilerin eğitim öğretimini kötü yönde etkilediği için öğrenci velileri ve okul yönetimi sosyal marketin kaldırılmasını istiyor. Okul güvenliğini ciddi oranda riske attığına dikkat çeken yetkililer, Okula giriş çıkışlarda öğrenciler ile veliler arasında sıkıntı yaşandığını kaydetti. Bin'e yakın öğrencisi bulunan okulda temizlik sorunununda hat safalara çıktığını vurgulayan yetkililer, öğrencilerin okulun ön bahçesini kullanamadığını söyledi.  
Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine kurulan sosyal market için veli ve okul yönetimi tepkili.

6 Şubat depremleri sonrası Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine kurulan sosyal market öğrencilerin eğitim öğretimini kötü yönde etkilediği için öğrenci velileri ve okul yönetimi sosyal marketin kaldırılmasını istiyor.

Okul güvenliğini ciddi oranda riske attığına dikkat çeken yetkililer, Okula giriş çıkışlarda öğrenciler ile veliler arasında sıkıntı yaşandığını kaydetti.

Bin'e yakın öğrencisi bulunan okulda temizlik sorunununda hat safalara çıktığını vurgulayan yetkililer, öğrencilerin okulun ön bahçesini kullanamadığını söyledi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.