Veli Ünlü başkanlığa neden devam etmeyecek?

GÜNDEM 22.02.2020 - 22:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Veli Ünlü başkanlığa neden devam etmeyecek?

Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanı Veli Ünlü, sosyal medya hesabından adaylık açıklaması yaptı.

Ünlü,  “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ve İl Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Partimizin 7.Olağan İlçe Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım.” dedi.   Veda konuşması yaptı!   İşte başkan Veli Ünlü ’nün yapmış olduğu o açıklama: “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ve İl Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Partimizin 7.Olağan İlçe Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım. Yapılacak kongreye kadar görevimize devam edip inşallah kongre günü de bayrağı bir başka dava arkadaşımıza devredeceğiz. Onurla yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim döneminde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme, teşkilat mensuplarımıza, İl Başkanlığımıza, Genel Merkezimize ve siz kıymetli hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim.”  
Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanı Veli Ünlü, sosyal medya hesabından adaylık açıklaması yaptı.

Ünlü,  “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ve İl Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Partimizin 7.Olağan İlçe Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım.” dedi.

 

Veda konuşması yaptı!

 

İşte başkan Veli Ünlü ’nün yapmış olduğu o açıklama: “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ve İl Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Partimizin 7.Olağan İlçe Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım. Yapılacak kongreye kadar görevimize devam edip inşallah kongre günü de bayrağı bir başka dava arkadaşımıza devredeceğiz. Onurla yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim döneminde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme, teşkilat mensuplarımıza, İl Başkanlığımıza, Genel Merkezimize ve siz kıymetli hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.