Veli Aba’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor!

YEREL HABERLER 16.12.2022 - 12:31, Güncelleme: 16.12.2022 - 12:31
 

Veli Aba’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor!

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şubesine yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Aba,“Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş Üniversite Temsilcisi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Reis'e ve Sendika Yönetim Kurulunda yer alan Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Dr. Ali Öter'e, Sosyal Bilimler MYO Öğretim Görevlisi Tamara Fettahlıoğlu ve Dr. Nur Banu Ateş'e, Taşıt İşletme Müdürü Mustafa Küçükkürtül'e, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ejder Kızgın'a, Üniversitemiz Hastanesinde görevli elektrik elektronik Mühendisi Ejder Ertürkmen'e çok teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi.
Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şubesine yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Aba,“Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş Üniversite Temsilcisi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.

Dr. Mahmut Reis'e ve Sendika Yönetim Kurulunda yer alan Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Dr. Ali Öter'e, Sosyal Bilimler MYO Öğretim Görevlisi Tamara Fettahlıoğlu ve Dr. Nur Banu Ateş'e,

Taşıt İşletme Müdürü Mustafa Küçükkürtül'e, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ejder Kızgın'a, Üniversitemiz Hastanesinde görevli elektrik elektronik Mühendisi Ejder Ertürkmen'e çok teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.