Veli Aba, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi!

YEREL HABERLER 04.12.2022 - 14:19, Güncelleme: 06.12.2022 - 22:44
 

Veli Aba, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi!

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba ve sendika yöneticileri Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba, göreve gelir gelmez saha çalışmalarına hızlı başladı. KSÜ’deki sendika üyelerinin, akademik ve idari personelin sorunlarının çözümü konusunda çalışmalarda bulunan Aba, son olarak Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi. Burada sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Aba,“Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile: Dile getirdiğimiz akademik ve idari sorunları büyük bir özveriyle dinleyen genel başkanımıza şükranlarımızı sunarız.” Dedi.  
Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba ve sendika yöneticileri Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba, göreve gelir gelmez saha çalışmalarına hızlı başladı. KSÜ’deki sendika üyelerinin, akademik ve idari personelin sorunlarının çözümü konusunda çalışmalarda bulunan Aba, son olarak Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi. Burada sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Aba,“Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile: Dile getirdiğimiz akademik ve idari sorunları büyük bir özveriyle dinleyen genel başkanımıza şükranlarımızı sunarız.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.