Vatandaşların Yeni Gözdesi 7 Kuyular!

Mekanlar 17.02.2019 - 21:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Vatandaşların Yeni Gözdesi 7 Kuyular!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Yedikuyular Kayak Merkezi'ne ziyaretçi akın devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın ilçelerinin yanı sıra, Adana, Mersin, İskenderun, Hatay, Gaziantep, Kilis, Nizip, Adıyaman, Şanlıurfa, Osmaniye gibi illerden Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi'ne gelen vatandaşlar hafta sonu tatilinin keyfini kayak yaparak geçirdiler. Hafta sonu tatilini fırsat bilerek Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi’ne geldiklerini ifade eden vatandaşlar, tesisleri çok mükemmel bulduklarını ifade ederek, aşırı bir yoğunluğun olduğunu dile getirdiler.    
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Yedikuyular Kayak Merkezi'ne ziyaretçi akın devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın ilçelerinin yanı sıra, Adana, Mersin, İskenderun, Hatay, Gaziantep, Kilis, Nizip, Adıyaman, Şanlıurfa, Osmaniye gibi illerden Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi'ne gelen vatandaşlar hafta sonu tatilinin keyfini kayak yaparak geçirdiler.

Hafta sonu tatilini fırsat bilerek Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi’ne geldiklerini ifade eden vatandaşlar, tesisleri çok mükemmel bulduklarını ifade ederek, aşırı bir yoğunluğun olduğunu dile getirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.