Vatandaşların yaşamsal sorunları çözülmelidir!

POLİTİKA 08.09.2023 - 22:15, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:50
 

Vatandaşların yaşamsal sorunları çözülmelidir!

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, parti çalışmaları ve şehirdeki sorunlar hakkında fisiltihaber.com.tr ‘ye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, parti çalışmaları ve şehirdeki sorunlar hakkında fisiltihaber.com.tr ‘ye konuştu. Başkan Aydoğar, “Artık vatandaşımızın yaşamsal ihtiyacı olan şeylerin üzerine gidilmesi gerekiyor ve çözüm noktasında irade konulması gerekmektedir.” Dedi. İşte Muhammed Aydoğar’ın o açıklaması: “1 Ay içerisinde kongremizi yapacağız!” Atamamızın yapıldığı günden bugüne teşkilatlanma teşkilatımızın eksiklerini giderme noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah 1 ay gibi bir süre içerisinde il başkanlığımızın kongresini genel başkanımızın katılımıyla yapacağız. Şehrimizdeki vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü görüyoruz. Bu ilgi ve alaka doğrultusunda adımlarımızı atıyoruz. Erbakan hocamızın gösteriş olduğu yolda adımlarımızı atıyoruz. Bilindiği üzere Erbakan hocamızın döneminde milli görüşçüler 90’lı yıllarda belediyeleri Türkiye genelinde kazanmışlardı. Efsane milli görüş belediyeciliğini ve hizmetlerini yeniden vatandaşlarımıza sunmak istiyoruz. TOKİ’nin ki beton’da müteahhit’in ki beton değil mi? Deprem sonrası şehrimizde konut sıkıntısı yaşanıyor. Arz talebi karşılayamıyor. Bunun yanında TOKİ çalışmalarına başladı. TOKİ’nin döktüğü beton beton’da müteahhit’in döktüğü beton beton değil mi? Bunun için biran önce şehrimizin tamamının imara açılması lazım. Biran önce konut yapımına başlamamız lazım. Daha önceden bildiğimiz kooperatif usulü yapılara izin verilmesi gerekiyor. Şehrimizde sadece konut değil, yurt problemi de var. Öğrencilerimiz gelecek ama yurt sorunu var. İş yeri problemi devam etmektedir. Bunların biran önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Aynı zamanda temiz suda problemimiz var. Mahallelerimizde temiz su sıkıntısı yaşıyoruz.  Yine elektrik problemi olan bölgelerimiz var. Yarın yapılacak yatırımlardan ziyade bugün artık vatandaşımızın ihtiyacı olan yaşamsal ihtiyacı olan şeylerin üzerine gidilmesi gerekiyor ve çözüm noktasında irade konulması gerekmektedir.”
Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, parti çalışmaları ve şehirdeki sorunlar hakkında fisiltihaber.com.tr ‘ye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, parti çalışmaları ve şehirdeki sorunlar hakkında fisiltihaber.com.tr ‘ye konuştu.

Başkan Aydoğar, “Artık vatandaşımızın yaşamsal ihtiyacı olan şeylerin üzerine gidilmesi gerekiyor ve çözüm noktasında irade konulması gerekmektedir.” Dedi.

İşte Muhammed Aydoğar’ın o açıklaması:

“1 Ay içerisinde kongremizi yapacağız!”

Atamamızın yapıldığı günden bugüne teşkilatlanma teşkilatımızın eksiklerini giderme noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah 1 ay gibi bir süre içerisinde il başkanlığımızın kongresini genel başkanımızın katılımıyla yapacağız. Şehrimizdeki vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü görüyoruz. Bu ilgi ve alaka doğrultusunda adımlarımızı atıyoruz. Erbakan hocamızın gösteriş olduğu yolda adımlarımızı atıyoruz. Bilindiği üzere Erbakan hocamızın döneminde milli görüşçüler 90’lı yıllarda belediyeleri Türkiye genelinde kazanmışlardı. Efsane milli görüş belediyeciliğini ve hizmetlerini yeniden vatandaşlarımıza sunmak istiyoruz.

TOKİ’nin ki beton’da müteahhit’in ki beton değil mi?

Deprem sonrası şehrimizde konut sıkıntısı yaşanıyor. Arz talebi karşılayamıyor. Bunun yanında TOKİ çalışmalarına başladı. TOKİ’nin döktüğü beton beton’da müteahhit’in döktüğü beton beton değil mi? Bunun için biran önce şehrimizin tamamının imara açılması lazım. Biran önce konut yapımına başlamamız lazım. Daha önceden bildiğimiz kooperatif usulü yapılara izin verilmesi gerekiyor. Şehrimizde sadece konut değil, yurt problemi de var.

Öğrencilerimiz gelecek ama yurt sorunu var. İş yeri problemi devam etmektedir. Bunların biran önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Aynı zamanda temiz suda problemimiz var. Mahallelerimizde temiz su sıkıntısı yaşıyoruz.  Yine elektrik problemi olan bölgelerimiz var. Yarın yapılacak yatırımlardan ziyade bugün artık vatandaşımızın ihtiyacı olan yaşamsal ihtiyacı olan şeylerin üzerine gidilmesi gerekiyor ve çözüm noktasında irade konulması gerekmektedir.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.