Vali Coşkun’dan Muhtar Derneklerine Ziyaret!

11.09.2020 - 17:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Vali Coşkun’dan Muhtar Derneklerine Ziyaret!

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Yanık, Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ve muhtarları ziyaret etti.

Vali Coşkun, Muhtar Derneklerine yaptığı ziyarette muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.   Ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, muhtarlık vazifesinin önemine değinen Vali Coşkun, “Salgınla mücadelede devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla büyük fedakârlık içerisinde görevlerini yapmaktadır. Muhtarlarımız da pandemi sürecinin en başından bu yana her zaman devletimizin yanında oldular. Bundan sonra da Muhtarlarımızdan beklentimiz mahalle sakinlerini Pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirlere uymaları yönünde uyarmaları, maske, mesafe ve temizlik konusunda bilgilendirmeleridir. Bu süreci inşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz.” dedi. 
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Yanık, Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ve muhtarları ziyaret etti.

Vali Coşkun, Muhtar Derneklerine yaptığı ziyarette muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

 

Ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, muhtarlık vazifesinin önemine değinen Vali Coşkun, “Salgınla mücadelede devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla büyük fedakârlık içerisinde görevlerini yapmaktadır. Muhtarlarımız da pandemi sürecinin en başından bu yana her zaman devletimizin yanında oldular. Bundan sonra da Muhtarlarımızdan beklentimiz mahalle sakinlerini Pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirlere uymaları yönünde uyarmaları, maske, mesafe ve temizlik konusunda bilgilendirmeleridir. Bu süreci inşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.